x

iskren

Sa Milicom Pavlović se nikad nisam družio, ona nije tema: Lukas iskreno o filmu o sebi, a onda progovorio o estradi i dr.giranju!

Aleksandar Vuksanović razgovarao je za Kurir povodom snimanja serije i filma "Kafana na Balkanu" u kojem je otvoreno govorio o svom privatnom životu, ali i o ovom projektu.

Lukas je otkrio da će se mnoge javne ličnosti pronaći u seriji, ali da za to nemaju razloga da se ljute jer će biti prikazano samo ono što su radili.

- Pazite, biće najvjerodostojnije prikazano. Nama je to cilj, da prikažemo '90. godine baš onakve kave su one bile. U posljednje vrijeme pojavljuje se dosta filmova i serija sa tom temom, ali vidim da je sve dosta uljepšano, a neki dijelovi su dosta nakarikirani. Mi ćemo pokušati da vam ga predstavimo baš onako kako je zaista izgledalo.


Kaže da ga briga šta će ko od kolega reći na to kako je predstavljen u filmu. 

- Nisam ni sa kim još uvijek razgovarao na tu temu. Svakako ne planiram nikoga ni šta da pitam, niko neće imati razloga da se ljuti. I oni koji se naljute baš me briga, samo ću ih pitati što su to radili.


Kada bi mogao da vratiš vrijeme, šta bi promijenio u svom životu?

- Ne bih se dr.girao ponovo, iskreno da ti kažem ne bih koristio nikad ništa od n.rkotika. Ovo sada ne kažem zato što je to tako lijepo da se kaže, ali stvarno to ne bih radio. To je jedna stvar koja je dosta uticala na moj život.


Da li u filmu ima scena sa n.rkoticima?

- Zahtijevao sam da se taj dio izbaci. Na svu sreću ništa nikada loše nisam uradio pod dejstvom n.rkotika.

Zbog čega je Milica Pavlović izjavila da je jako ljuta na tebe?

- Ne znam, moraćeš nju da pitaš. Ne znam da neće da se druži sa mnom, jer ja se sa njom nikada nisam družio. Ako je to bila tema na njenoj promociji, ja ne znam... Na mojoj promociji svakako neće biti tema Milica Pavlović.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.