x

Sahranjena Divna Karleuša, Jeleni pozlilo! (FOTO)

Sahrana Divne Karleuše (61), poznate radijske voditeljke završena je danas nešto pre 16 časova na Bežanijskom groblju, a njena ćerka Jelena bila je skrhana bolom do samog završetka ove tužne ceremonije.  

Divna je ispraćnena muzikom pesama "Bila je tako lijepa" i "Tiho noći", a tokom kretanja tužne povorke Jelena je jedva hodala i čvrsto se držala za supruga Duška Tošića i tetku Danijelu Dmitrović.

Na samoj sahrani govor je održala Divnina prijateljica Jelena Petković, a Karleuša je grlila majčin kovčeg i neprestano plakala.


Nakon sahrane, Jelena je dugo ćutke stajala pored grobnice u kojoj je sahranjena Divna, a njena tetka Danijela uputila je reči zahvalnosti svima koji su u ovom teškom trenutku uz njih:

- Hvala vam što ste sa nama ispratili našu Divnu i pružili nam podršku - istakla je Danijela, Divnina rođena sestra.

Članovi porodice ostali su da stoje pored grobnice, a Jeleni je u jednom trenutku pozlilo zbog čega joj je suprug davao vodu.


Na sahrani su bili Beki Bekić, Anastasija Buđić, Ana Kokić, Huso iz grupe "Beat Street", Dragana Katić, Goran Jovanović, Divnin bivši dečko Gale, zvezda "Granda" Nemanja Nikolić, Dejan Milićević, Đorđe David, Mira Škorić, Dara Bubamara, Viki Miljković sa mužem, Saša Popović, Stevan Anđelković, Boban Rajović, Ivan Marinković, Sara Trajanović, Marija Šerifović, Boki 13, Lepa Lukić, Adil, Jelenin otac Dragan Karleuša i mnogi drugi.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.