x

zamjere joj ponašanje

Sanja Marinković o kritikama da ponižava i vrijeđa goste u emisiji: Služim se komentarima običnih ljudi!

Popularna voditeljka Sanja Marinković otvoreno je pričala o izboru partnera, kao i o kritikama da vrijeđa i ponižava goste u svojoj emisiji.

- Bolje biti sam nego sa pogrešnim. O svom emotivnom životu čitam u medijima, ali bolje da sam sama nego sa pogrešnim muškarcem - rekla je Marinkovićeva, a zatim otkrila šta misli - da li su suze i ispovijesti u emsiji dobre za rejting.

- Ne znam koliko su emotivne ispovijesti i suze dobre za rejting, ali je izuzetno lijepo za jednog voditelja i publiku, kada je gost zaista iskren i kada se ne ustručava da svoje slabosti pokaže široj masi - rekla je Sanja i dodala:


- To su trenuci kada vjerujem da gosti žele da pokažu svoje emocije, ali zaista mislim da su suze najmanje čega ljudi treba da se stide u javnosti. Svaka iskrena emocija je tu da je publika prepozna. Gledam da napravim što ljepši i kvalitetniji razgovor.

Voditeljku su često kritikovali gledaoci kako pozove goste u emisiju, a onda ih vrijeđa i ponižava, međutim, ona tvrdi kako je sve u oku posmatrača.


- To je samo kako ko to shvata. Ja se trudim da iz svakog od njih izvučem ono što je najbolje. Često se služim komentarima običnih ljudi, da pitam šta oni o tome misle. Svako o sebi najbolje govori sam, ne vrijeđam nikoga - rekla je voditeljka.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.