Sergej Ćetković - Sarajevo

16.09.2022 20:00

Sergej Ćetković, jedan od najpopularnijih regionalnih pjevača, održat će u petak, 16. septembra 2022. svoj koncert u sarajevskom Bosanskom kulturnom centru.

Ćetković je svojim brojnim izvanrednim nastupima i rasprodanim koncertnim dvoranama širom regije, a također i arenama u Zagrebu, Splitu i  Beogradu već odavno pokazao zašto je jedan od najpopularnijih izvođača našeg podneblja. Ovaj traženi umjetnik pred svoju publiku uvijek donosi ne samo svoj vrhunski vokal, već i sve svoje najdublje emocije i puno srce.

Sergej je u svojoj bogatoj karijeri koja traje više od dvadeset godina napisao i otpjevao brojne velike hitove, a upravo su emotivne ljubavne pjesme njegov zaštitni znak. Aktualni singl „Ne odlaziš“ upravo osvaja top liste, a uz ovu novu pjesmu, Sergej je vlasnik brojnih velikih hitova - „Kofer“, „Ljubav“ „25. sat“, „Pusti probleme“, „Bar da odeš“, „Neka te ljubav dočeka“, „Oči nikad ne stare“,  „Moj svijet“, „Pogledi u tami“, „Korov“ samo su neke od njegovih bezvremenskih pjesama.

Sarajevska će ih publika sve imati prilike zapjevati u glas s ovim crnogorskim šarmerom i umjetnikom na velikom koncertu u Bosanskom kulturnom centru 16. septembra!

Ulaznice za Sergejev koncert u Sarajevu upravo su puštene u prodaju a mogu se kupiti u sistemu kupikartu.ba, kao i na blagajni Bosanskog kulturnog centra.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.