x

zajedno robijali

Sin Sinana Sakića poslao pismo iz zatvora, opleo po Kristijanu: Možemo jednom za svagda da riješimo sve, oči u oči!

Sin pokojnog pjevača Sinana Sakića, Rašid Sakić (44) poznatiji kao Ćelo, koji u zatvoru Sremska Mitrovica služi kaznu od tri godine zbog razbojništva, obratio se redakciji Kurira pismom u kom, između ostalog navodi da " želi jednom za svagda da stavi tačku na priču o odnosu sa Kristijanom Golubovićem".

Kako je naveo u rukom pisanom pismu na tri strane kako je primijetio da se on između redova provlači u izjavama Kristijana Golubovića, kriminalca iz devedesetih i rijaliti učesnika, kao neki marginalni tip.

- Nemam nikakve tripove ni strahove i spreman sam da odgovorim na sva vaša pitanja o mom i Kristijanovom odnosu - napisao je Sakić.


On je pojasnio da Kristijana Golubovića poznaje, jer su prije 10 godina zajedno robijali.

- Mi smo bili na istom bloku 2011- 2012 . godine i ja sam za njega bio izazov, kako je sam rekao. Pristao sam da radimo parter, u čemu sam ga porazio akimurom, natjerao ga na tapkanje (brazilska điu đica, hrvačko bacanje). Tvrdim da sam i sada spremniji od njega i da uvijek možemo raditi parter, jer ne vidim ništa loše u tome, jer to gledam kao jednu vrstu sporta - napisao je Sakić.


Potom je dodao da, ipak ne želi da se "prepucava" preko novina, jer mu je to ispod časti i da bi volio da to njih dvojica riješe "oči u oči, jednom za svagda".

- Ne želim da dajem bilo kakve izjave za gospodina Golubovića, jer to ne rade mangupi, a on se predstavlja kao neko ko ima svoj identitet. Sebe ne smatram kriminalcem, niti se tako vidim u budućnosti, ali se smatram mangupom sa identitetom - zaključio je Sakić u pismu adresiranom na Kurirovu redakciju.


Nasljednik legendarnog pjevača napisao je i zbog čega se trenutno nalazi iza rešetaka. Kako je naveo, osuđen je za razbojništvo za neku smiješnu sumu.

- Istina je da sam u tom slučaju zapravo polupao glavu tom čovjeku, jer su me njegovi kumovi htjeli ubiti. Kada sam počeo da hvatam za glavu jednog po jednog od njih došlo je do toga da sam uhapšen i osuđen za razbojništvo. Inače, oštećeni se ni jednom nije pojavio na suđenju - napisao je Sakić i dodao je da je oštećeni navodno pao na granici u Brazilu sa pola kilograma k.kaina.


Inače, Rašid Sakić je Kuriru poslao pismo, želeći da demantuje navode da ga je u zatvoru posjetio tužilac iz Šapca i saslušao ga zbog sumnje da je 2020. zapalio kuću svoje sestre Đulkice u Šapcu. Sakić u pismu ističe "da ga nije saslušao tužilac, već policija".

- Inače, što se tiče požara, sa kojim nemam nikakve veze, jer sam u to vrijeme bio sa bivšom djevojkom u Bosni, za to sam saznao iz štampe - napisao je Rašid i dodao da njegova sestra i maćeha navode izmišljotine i ogavnosti o njemu, koje ni Hičkok ne bi mogao smisliti.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.