x

bio njen sponzor

Skupo će je koštati plac! Iva poručila Sandri da je pogriješila što je prihvatila poklon od Šarića (65): Ne daj Bože da prođe kao ja !

Iva Grgurić smatra da Sandra Afrika nikako nije smjela da prihvati plac na Braču od njenog "bivšeg sponzora" Marijana Šarića (65). Pobjednica "Zadruge 3" ubijeđena je da će hrvatski biznismen u zamjenu za poklon tražiti neku protivuslugu od pjevačice.

Hrvatska starleta tvrdi da kod čovjeka kome je dvije godina ispunjavala seksualne fantazije ništa nije džabe.

- Na prvi pogled djeluje kao da je vrlo darežljiv, ali sve je to mač sa dvije oštrice. On je jedan od onih tipova koji uvijek traže nešto zauzvrat, tako da će Sandri njegov poklon sigurno doći na naplatu. Mislim da će je skupo koštati što je tako oberučke prihvatila njegove darove. Tom čovjeku sam dala svoju mladost, a stvarno ne znam kako će ona da mu se oduži - kaže Iva na početku razgovora za Informer, i dodaje da je njen bivši finansijer slab na lijepe djevojke:


- On voli mlađe i važno mu je da je djevojka zgodna, što Sandra svakako jeste. Ne znam šta će joj tražiti zauzvrat, niti me zanima, meni je najbitnije da sam se ja sklonila do njega.

Hrvatska starleta bila je na placu koji je nedavno na svoje ime uknjižila Sandra Afrika. - Tačno znam gde je to zemljište, pokazao mi ga je Marijan. On je veoma moćan u Hrvatskoj i zaista ima puno nekretnina, a taj plac je na odličnoj lokaciji, blizu plaže. Htio je meni da ga prepiše, ali ja nisam željela. Htjela sam po svaku cijenu da se sklonim od njega i zato nisam prihvatila takav poklon. Da sam uzela taj plac, dodatno bih se vezala za njega, a to mi stvarno ne treba - priča naša sagovornica.


Vidjele se u emisiji

Bez obzira što sa njenim bivšim ima "neobične poslovne aranžmane", Iva nema loše mišljenje o Africi. - Zajedno smo gostovale u emisiji "Amidži šou" i bila mi je baš simpatična. Nije mi djelovala kao neka glupača. Vidim da je iskusna i zrela osoba, tako da valjda zna šta petlja sa Marijanom. Ja sam bila glupa kada sam pomislila da je dobar čovjek i da će mi pomoći. Sve što sam dobila besplatno od njega, posle sam skupo platila. Daj Bože da Sandra ne prođe kao ja - poručuje Iva.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.