x

Sloba došao na Kijin nastup u Budvi i iznenadio je buketom crvenih ruža, a sjedio je u društvu pjevača koji je prije par dana i njega i nju najstrašnije ispljuvao!

Pobjednica ''Zadruge'' Kristina Kija Kockar sinoć je nastupila u Budvi, a ono što je bio šok za sve prisutne jeste da je na njenom nastupu bio niko drugi do Slobodan Radanović!

Iako su još uvijek zakoniti supružnici, Kija i Sloba od izlaska iz Zadruge nisu pokazali da su u najboljim odnosima, pa je pjevačev dolazak na Kristinin nastup bio iznenađenje večeri.

Kako smo uspjeli da saznamo, Sloba na Kijin nastup nije došao praznih ruku, pa joj je pred svima poklonio buket crvenih ruža, a u nastupu Kockareve uživao je sa popularnim folkerom Acom Lukasom. Za njihovim stolom u pauzi je sjedila i Kija.

Da li sve ovo govori u prilog činjenici da su Sloba i Kija ipak odustali od razvoda i odlučili da zakopaju ratne sjekire, te da žive u bračnoj zajednici i da jedno drugom oproste sve, ostaje da vidimo.


A ovako je Lukas govorio o popularnom trouglu:

- Slušao sam komentar jedne žene, ja sam šokiran, kaže ona onoj maloj Anabelinoj: "Kako te nije sramota da juriš dobre muževe?", pa kako je ovaj dobar muž? Čovjek pred kamerama našao ljubavnicu, a njegova žena sjedi kod kuće i gleda! Šta bi bilo da je normalan život? Kakve veze ima ova mala, šta je ona kriva što je on oženjen? Nego ovaj magarac mora da misli! Katastrofa je mala Luna koja je doživjela da se vaćari na televiziji! Katastrofa je ovaj gilipter koji čujem da je pjevač - rekao je Lukas.


– Ja gledam sada Australijan open, ona Kija je sponzor (južnokorejska marka automobila, prim. aut). Znaš koliko se puta ovdje Kija neka pomenula. Više nego hiljadu, milijardu puta… Ja kako otvorim portale i novine samo vidim Kija, Kija, Kija… Koja, bre, Kija?! Ko je ta Kija? Pričamo o nekim Kijama, Slobama… Sloba, Kija, Sloba, Kija… Luna, Kija, Sloba… Šta rade ti ljudi?! Ko su ti ljudi?! – rekao je Aca ranije. 




(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.