x

RADOST U PORODICI

Slobina tašta presretna: Damjan je isti otac, sve je prošlo kako treba! Đuričanin otkrila zašto Sloba nije bio na porođaju!

Tašta Slobodana Radanovića Beba presretna je zbog dolaska četvrtog unučeta koje je došlo na svijet. Tri unuka ima od kćerke Jelene, koja je u braku sa pjevačem, a jedno od druge nasljednice koja javno nije eksponirana.

Beba je sa zetom bila u bolnici i za Kurir je podijelila utiske:

- Hvala vam puno na čestitkama. Divno se osjećam. Prvo je bila velika strepnja i uzbuđenje, a onda sreća, olakšanje i radost. Unuk se zove Damjan. To su Jeca i Sloba jer često posjećuju manastire i po manastiru na Kosovu i Metohiji svetog Kozme i Damjana riješili da njihovo prvo dijete dobije ime - kaže ona.


Jelenina majka tvrdi da je beba isti otac.

- Vidjela sam fotografiju bebe. Isti je tata. Dobio je najviše ocjene od ljekara - deset od deset. Ima 3,290 grama. Mama se osjeća odlično, sve je lijepo prošlo. Carski rez je u pitanju. Bila je budna, svjesna i vidjela je odmah bebu. Smije se i sretna je što je ponovo postala mama. Sloba takođe ne skida osmijeh sa lica, trebalo je da prisustvuje porođaju, ali pošto su mu našli bakteriju u nosu za svaki slučaj su odustali. Ja sam bila sa zetom i čekala lijepe vijesti. Mnogo je sretan i ljudi ga samo zovu da čestitaju - kaže Beba.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.