x

"Stigla je Hitna pomoć i..." Komšije danima nisu viđale Divnu, a evo šta se u kući dešavalo na dan kada je preminula! (FOTO)

Divna Karleuša preminula je u nedjelju, 3. marta oko 12:30 časova u porodičnoj kući u naselju Altina, gdje je živjela sa rođenom sestrom Danijelom Dmitrović.

U domu u kome je živjela Divna posljednjih dana je mirno, a komšije se sa tugom sjećaju Karleuše koju, kako kažu, već mjesecima nisu viđali.

- Bila je ljubazna i uvijek se rado javljala u prolazu, ali je posljednja četiri mjeseca nisam vidio - kaže Divnin prvi komšija.

Karleušina komšinica na dan voditeljkine smrti vidjela je Hitnu pomoć, ali i Dvninu sestru Danijelu koja je panično išla uz i niz stepenice.


- Živjela je s jednom plavom ženom, vjerovatno sa sestrom. Tog dana je ta gospođa išla više puta uz stepenice i izlazila napolje, a onda je stigla Hitna pomoć. Baš smo se čudili zbog koga je došla, a onda smo poslije saznali da je riječ o Divni - rekla je baka i dodala:

- Mnogo nam je žao. Nismo je sretali često, ali se uvijek nasmijana javljala u prolazu, iako se nije baš družila s komšilukom po kućama - rekla je starija gospođa.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.