x

Tresao se studio Pinka, Stanija napala Sandru Afriku: Ja sam išla na fakultet dok si ti igrala oko šipke i bila plesačica Miletu Kitiću! (VIDEO)

Stanija Dobrojević je za izgled i pjevanje dobila mnogo komplimenata od strane žirija, ali ne i od Sandre Afrike, koja je rekla da je bolje da je samo igrala. Iskreni komentar pjevačice Staniji se nije svidio, pa je odmah počela da napada članicu žirija. 


- Nije mi bilo prijatno, najviše sam se uplašila kada sam vidjela Maju i Sandru. Nikada nisam očekivala pohvalu od nje, pa ni večeras, to je djevojka koja je krenula kao plesačica Mileta Kitića - izjavila je Stanija.

- Za tebe nemam šta da kažem, tu sam da komentarišem sve vas. Ti da izgledaš dobro, izgledaš dobro. Ja sam komentarisala tvoje pjevanje, to je prosto moje mišljenje. Po mom mišljenju su to Suza i Matora odradile baš kako treba. Ti si bila lošija od njih. Ti si njih pokvarila, ne znam zašto se ljutiš - odgovorila joj je Sandra.


- Ne ljutim se, nego sam navikla na tvoju sujetu i komentare od ranije - nastavila je Dobrojevićeva.

- Vidi ljubavi, nemam potrebu da budem ljubomorna na tebe, jako sam ostvarena. Nemam potrebu da budem ljubomorna ni na koga, uspješnija sam dosta od tebe, ja sam krenula sa 17 godina i nikad nije kasno. Moja koleginica nisi, ne znam zašto si se uvrijedila. Ona nikada nije čula sa moje strane uvredu, a djevojka se uhvatila za to. Ti iz mojih usta nikada nisi čula da kažem nešto za tebe - rekla je Sandra.

- Za razliku od tebe, ja sam išla na fakultet, dok si ti igrala oko šipke - odgovorila joj je Stanija.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.