x

Učesnicima Parova saopšteno da je umrla Divna Karleuša: Učestvovala je u rijalitiju prije 4 godine, a sada je izgubila svoju bitku! (VIDEO)

Vijest o smrti Divne Karleuše, koja je preminula juče nakon borbe sa teškom bolešću potresla je čitavu javnost, a o ovom tragičnom događaju produkcija Hepi televizije je odlučila da obavijesti učesnike rijalitija "Parovi". Večerašnju emisiju voditeljka Jelena Petković počela je upravo ovim vijestima, a kako je Divna bila prijatelj ove medijske kuće, kao i učesnica četvrte sezone "Parova", ona je sve vrijeme jedva govorila od suza.

"Ja ću večeras početi emisiju sa jednom jako tužnom viješću. U 61. godini života nakon druge i teške bolesti bitku sa životom izgubila je Divna Karleuša. Veliki prijatelj ove kuće i rado viđen gost, gubitak je veliki, a Divna će ostati upamćena kao najbolji radijski voditelj i žena sa ogromnim novinarskim iskustvom. Divna je bila dio našeg rijaliti programa "Parovi 4". Smatramo da smo trebali da vam saopštimo ovu jako tužnu vijest. Još jednom izjavljujem saućešće porodici Karleuša i jednim minutom ćutanja želim da odamo poštu našoj dragoj Divni", rekla je ona.

Ostali su se minutom ćutanja posljednji put pozdravili sa Divnom Karleušom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

..


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.