x

zar sveštenik tako vaspitava dijete?

Vesna Đogani oplela po Baki Prasetu: Idi čuvaj ovce! Svaka druga riječ mu je p... k....!

Smrt jutjuberke Kike Đukić pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama, a tim povodom se oglasila i Vesna Đogani koja je posljednjih godina izuzetno popularna na društvenoj mreži Tiktok.

Ona se osvnula na sadržaj koji se propagira na sličnim mrežama i tinejdžerima koji taj sadržaj plasiraju ali i komentarišu. U jednom trenutku spomenula je i jutjubera čiji je otac sveštenik, aludirajući na Bogdana Ilića, Baku Praseta i psovke koje koristi u svojim klipovima.


- Zakon bi trebalo da bude jasan. Treba da se uvede red na društvenim mrežama tako da niko ne može da otvori profil na tuđe ili izmišljeno ime i prezime i da na taj način sakrije svoj identitet, već samo na svoje tako da će pri kreiranju profila morati da upiše JMG i bez toga neće moći da se registruje na društvene mreže. A kada pređe granicu normalne verbalne komunikacije i   vrijeđa na bilo kojoj osnovi da mu se ukine profil na 10-20 godina. tako da može samo da gleda sadržaj, ali ne može da daje objave ili komentariše bilo kog osim sebe kad se pogleda u ogledalu. Tako se to rješava - napisala je Vesna.


- Mi odrasli smo uzori svojoj djeci. Puštamo neke "Prasiće" da nam vaspitavaju djecu, da im govore kako se lako zarađuje "lamburgini" psovkama. Svaka druga riječ je "p..i k....". Ako tako jedno svešteno lice vaspitava svoje dijete, šta očekivati od običnih roditelja koji jedva sastavljaju kraj sa krajem. E takve gluposti ne smiju da budu javne, to ostaje u tvoja četiri zida. Ima toliko lijepih stvari o kojima se može pisati i pričati: muzika, sport, dobra hrana, putovanja, moda, umjetnost... Sve ono što život čini lijepim. A ako ništa od toga ne znaš ili nemaš talenta, onda idi čuvaj ovce i njima propagiraj budalaštine - napisala je Vesna Đogani na svom Instagram profilu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.