x

jeza u zadruzi

Viktoriji u emisiji uživo saopštena obmana porodice Osmakčić: Jecaji i urlici odzvanjali imanjem! (Video)

Milan Milošević saopštio je zadrugarima sramni potez i sceniranje lažne smrti oca Marka Osmakčića, Franja, pa dao riječ Viktoriji Mitrović, koja je sa pomenutim zadrugarom ostala u drugom stanju.


- Hajde da sada započnemo veče sa nečim posebnim, ma koliko istina bila bolna ili čudna. Marko je napustio "Zadrugu" zbog smrti svoga oca. Markov otac je preminuo u 58. godini. Osmakčići su osmislili sve i iscenirali smrt kako bi ova djevojka ab.rtirala. Sve su iscenirali kako bi Viki donijela odluku da ab.rtira. Svijet je zgrožen! - pričao je Milan, kog su zadrugari u nevjerici gledali, a Viki je istog trenutka počela da jauče i plače.


- Ja ne znam šta da kažem - grcala je Viki u suzama.

- Da li si očekivala da ćeš ovo čuti? - pitao je Milošević.

- Ne - jedva je izgovorila Mitrovićka.

- Da li si očekivala da su na ovo spremni? - pitao je voditelj.


- Nisam - urlala je Viki od bola.

- Marko, da li si čuo za ovo u svojoj praksi? - pitao je Milošević.

- Nije mji jasno. Je l' moguće ovo? K..dom rješava sve! Od čega da se spasi čovjek? Žena je ostala trudna, sve može civilizovano da se riješi! - govorio je Đedović.

- Najbizarnije je što je on sam doveden u tu igru da pomisli da mu je otac umro. Zamsili tek saznaš poslije da ti se tata javi iz sobe. - rekao je Car.


- Sve ekipe su bila da vide sahranu, ali nje nije bilo - rekao je Milan.

- Ja ne znam šta da kažem, ja ne znam koji je razlog za sve to. Marko kada je bio ovdje, ja sam htjela da rodim dijete. Ja napolju zarađujem i nemam potrebu da pitam babu. Ja zarađujem i ja to mogu. Ja sam Marku rekla da je veliki grijeh da ja to uradim. Ja sam bila sigurna da on samo mene hoće da ubijedi da budemo napolju zajedno, samo da ja ne rodim dijete. Ja bih dijete rodila. Ja sam smatrala da su oni kolektivno svi monstrumi! Za sve je njegov otac kriv, počev od njegovog djetinjstva. Za sve što ga je otac maltretirao! - rekla je Viki.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.