x

spremaju after

Zvezdan i Maja dogovorili after: Otkrivamo zašto je starleta šutnula Bilala, Slavnić zbog afere ljubavnicu poslao za Crnu Goru!

Kao bomba odjeknula je vijest da su Maja Marinković i Bilal Brajlović raskinuli, što je sve šokiralo, budući da su se u emisiji ,,Zadruga-Narod pita" raspravljali sa gledaocima i ubjeđivali da je njihova ljubav prava.

Međutim, samo par dana kasnije došlo je do pucanja njihove ljubavi, a starleta je objavila fotografiju kojom je uputila tešku poruku za Brajlovića.

Naime, Maja je novom objavom šokirala čitavu javnost.


Ona je podijelila snimak iz kreveta u kom je sa nepoznatim muškarcem, nije željela da otkriva o kome se radi, već je samo pokazala tetovažu koju ima preko leđa. Marinkovićeva je uz to napisala ''Izvini Biki'' uz pjesmu ''Nevjerna.''


Međutim, kako se spekuliše po društvenim mrežama, ovo je Maja namjenski uradila da bi odvela Zvezdana Slavnića na čuveni after parti o čemu su se dogovarali još tokom trajanja Zadruge 6.


Naime, poznato je da se pronijela informacije da su Anđela Đuričić i Zvezdan raskinuli, te da je ona zbog toga otišla u Đenoviće, a sada se pojavila informacija da je ona otputovala kod svojih kako bi našla utjehu nakon raskida sa bivšim robijašem.

- Anđela u Crnu Goru, ovaj (Bilal) u Bosnu, sprema se after - glasila je poruka koja se pojavila na jednoj Instagram stranici.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.