x

ZVIJEZDA TATINA, MOGLA JE DA DOTAKNE NEBO SVOJIM TALENTOM, ALI... SADA UŽASNO ŽELIM SAMO DA UMREM... Ovo je potresan govor Milića Vukašinovića na sahrani kćerke!

Milić Vukašinović juče je sahranio kćerku Maju Avdibegović (35) na sarajevskom groblju Bare bez vjerskih obreda.

Roker i njegova supruga Suzana prethodno su primali saučešće u kapeli, da bi se zatim u suzama u povorci popeli ka grobu. U tom trenutku počela je da pada jaka kiša, a neutješni Milić s kišobranom u ruci stao je pored rake, pogledao u nebo i posljednji put se pozdravio sa svojom nasljednicom.


"Zvijezda tatina! Mogla je da dotakne nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali, nažalost, nije joj se dalo. Izabrala je krivo nebo i pogrešnu sreću, zato je sada ovdje sahranjujemo. Za tugu i bol ne postoji dilema, bol najjače boli kada suza nema. Sada užasno želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, zvijezdo tatina", teško izgovarajući emotivne riječi oprostio se od Maje njen otac i izazvao suze kod svih koji su došli da je isprate na vječni počinak.


Po završetku sahrane, Vukašinović je skupio snagu i za Kurir izjavio da nije dozvolio Majinim sinovima da prisustvuju sahrani, kao i da su obdukcioni nalazi utvrdili da ona nije izvršila samoubistvo već da se ugušila.


"Djeca nisu došla, nisam ja dao da se potresaju. Dobro se drže, ali odveli smo ih iz Sarajeva dok ovo ne prođe. Dobili smo rezultate, moja kćerka se nije ubila kao što se pisalo. Tu noć kad smo mi otišli od nje, ona je osjetila krizu za drogom, pa je uzela jaču dozu lijekova i popila, a uz to je pila i kafu. Tokom povraćanja, ona se ugušila. Maja je bila riješena da se izliječi i znam da nije uzela drogu", rekao je neutješni roker.


Od Maje su se, osim porodice i prijatelja, oprostili i Mladen Vojičić Tifa, basista Bijelog dugmeta i dva člana grupe Indeksi.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.