x

Elan Beauty by Amra pripremio veliku prazničnu akciju koja obuhvata fantastične popuste na sve usluge: Dodatno se razmazite tokom praznične sezone

U srcu ljepote i opuštanja, Elan Beauty by Amra već četiri godine pruža vrhunsku uslugu koja nadmašuje očekivanja klijenata. Uzbuđeni su što ovih dana dijele dobre vijesti o njihovim trenutnim prazničnim akcijama koje će oduševiti sve ljubitelje ljepote i wellnessa.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Salon je, podsjetimo, nedavno proslavio svoje preseljenje na novu lokaciju, stvarajući prostor koji kombinira prostranost i modernu eleganciju.

Nova adresa pruža klijentima priliku da dožive potpunu relaksaciju i istraže bogatu ponudu usluga koje Elan Beauty by Amra nudi.


Prostrane prostorije osmišljene su s ciljem pružanja privatnosti i udobnosti, stvarajući atmosferu u kojoj se klijenti mogu potpuno opustiti.


Uz naglašenu predanost pružanju vrhunskih usluga, Elan Beauty by Amra privlači i pažnju poznatih ličnosti i influensera koji redovno koriste njihove usluge, među kojima redovno viđamo voditeljicu Zvezdanu Stojaković, Iman Karović, Alenka Firdus (hirurg), Slađana Ikić, Jasmina Đuderija, Nejla Muratović, Alen Tahirović, Hana Rudez i mnogi drugi...


Salon je u znak zahvalnosti svim damama i džentlmenima koji ih posjećuju pripremio veliku prazničnu akciju koja obuhvata fantastične popuste na sve usluge.

Ovo je prilika da se i vi prepustite stručnjacima koji će se brinuti za vašu ljepotu i dobro stanje tijela, uz dodatnu pogodnost pristupa prostranim, modernim prostorijama.


Ne propustite priliku da uživate u vrhunskim tretmanima i dodatno se razmazite tokom praznične sezone u Elan Beauty by Amra. Vaša ljepota zaslužuje najbolje, a ovaj salon je tu da vam to pruži.


Klijenti također mogu pratiti sve novitete i posebne ponude putem Instagram stranice salona Elan Beauty by Amra.

Elan Beauty by Amra ostaje posvećen pružanju kvalitetnih usluga i stvaranju nezaboravnih iskustava u području ljepote i wellnessa.


.


.


.


Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.