x

Đuro i Bombaj štampa završili nastup, publiku uveseljava Zabranjeno pušenje

Večeras se ispred Vječne vatre u Sarajevu održava javni doček Nove godine na kojem će nastupati Laka i Lela, Bombaj štampa, Zabranjeno pušenje i Crvena jabuka, a voditelj programa bit će Zenit Đozić.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Dernek u Titovoj nastavljen je uz hitove Zabranjenog pušenja. "Pos'o, kuća, birtija" je pjesma kojom je bend započeo svoj nastup, a nastavili su uz hit "Il' si bos, il' si hadžija".

NAJČITANIJA VIJEST:

ODLAZAK KOJI JE POTRESAO REGION: ARMIN NIJE I NEĆE BITI ZABORAVLJEN

Nakon nastupa Bombaj štampe ponovo su na scenu izašli Zenit i Aida te "razgovarali s drugom Titom". Skeč je dodatno razbudio publiku, a potom su i zapjevali pjesmu "Oj Safete, Sajo, Sarajlijo".


 Provod ispred Vječne vatre nastavio se pjesmama "Uzalud me podsjećaš" i "Bolje letim sam".


Bombaj štampa svoj nastup je nastavila pjesmom "Jogging kroz Alipašino polje", a Đuro je pozvao publiku da čučne i na njegov znak da ustane. Zatim je uslijedila pjesma "Crveno je boja ljubavi".


Atmosfera je bila na vrhuncu kada je počela pjesma "Nedim", a publika je posebno uživala uz ovaj dobro poznati hit.

Bombaj štampa je potom otpjevala pjesmu "Pusti da vjerujem", a Đuro je prije toga kazao da ovu pjesmu prvi put pjeva pred ovako velikim brojem publike. Onda je pozvao publiku da uglas pjeva stihove ove pjesme.


 Po završetku pjesme "Dubrovački trubaduri", publiku je pozdravio Đuro i konstatovao da je iznenađen brojem posjetitelja te počeo skandirati "Nedo".

Bombaj štampa svoj nastup započela je pjesmom "Ludnica", a potom nastavila zabavu hitom "Dubrovački trubaduri".


Nakon nastupa Lake i Lele na scenu su izašli Zenit i Aida te izveli skeč i nasmijali prisutne. Potom su najavili Đuru i Bombaj štampu.

NAJČITANIJE VIJEST:

Emotivna poruka Marije Šerifović iz Zenice: Bože hvala ti na ovim malenim rukicama

Uz taktove pjesama "Vještica na metli" i "Zec" nastavlja se odlična zabava pred Vječnom vatrom. Mladi i oni nešto stariji zajedno uživaju u ispraćaju stare godine.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.