x

Elan Beauty by Amra u novom većem i ljepšem prostoru: Četiri godine vrhunske ljepote i relaksacije

Elan Beauty by Amra, salon ljepote koji se već četiri godine ističe pružanjem vrhunske usluge, sa zadovoljstvom objavljuje svoje preseljenje na novu lokaciju. Od sada, u prostoru koji je prostraniji i moderniji, klijenti imaju priliku doživjeti potpunu relaksaciju i uživati u bogatoj ponudi njihovih usluga.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Već osam mjeseci na novoj adresi, Elan Beauty by Amra posebno se ponosi svojim specijaliziranim pristupom madero terapiji, masažama, beauty tretmanima tijela, laserskoj epilaciji, kao i raznim vrstama edukacija. Njihov stručni tim posvećen je potpunom opuštanju i dobrobiti klijenta, nudeći personalizirane tretmane prilagođene individualnim potrebama.

Nova lokacija salona omogućava im da pruže još bolje iskustvo svojim klijentima. Prostrane prostorije stvorene su s ciljem pružanja privatnosti i udobnosti, stvarajući okruženje u kojem se klijenti mogu opustiti i prepustiti stručnjacima koji će se brinuti za njihovu ljepotu i dobro stanje.

Zahvaljujući podršci svojih klijenata tokom proteklih godina, iz Elan Beauty by Amra poručuju: "Radujemo se što ćemo i dalje pružati vrhunsku uslugu našim klijentima. Posjetite nas i doživite harmoniju ljepote i opuštanja u Elan Beauty by Amra salonu."

Elan Beauty by Amra ostaje posvećen pružanju kvalitetnih usluga i stvaranju nezaboravnih iskustava u području ljepote i wellnessa.

Klijenti također mogu pratiti sve novitete i posebne ponude putem Instagram stranice salona Elan Beauty by Amra.

Elan Beauty by Amra ostaje posvećen pružanju kvalitetnih usluga i stvaranju nezaboravnih iskustava u području ljepote i wellnessa.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Foto: Edvin Ikanović 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.