x

45. LEDA BH FASHION WEEK SARAJEVO, mnoge poznate ličnosti prisustvovale otvorenju

Ove godine, slaveći Sarajevo kao kreativni grad umjetnosti, mode i kulture, podržavajući nove talente i talente u usponu te održiva i odgovorna poduzeća, 45. sezonsko izdanje po prvi put pokreće VODA LEDA!


Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Ljubitelji mode, modnog dizajna i kreativnosti će u naredna tri dana moći uživati u bogatom programu i biti dio najglamuroznijeg modnog događaja u Bosni i Hercegovini i regiji na kojem će se predstaviti 18 modnih dizajnera kroz revijalne i video prezentacije.

45. LEDA BH FASHION WEEK SARAJEVO LIVE & DIGITAL EDITION će se održati u periodu od 28.11. – 30.11.2023 godine u hotelu Holiday, te će publika imati priliku uživati u predstavljanju najvećih BH modnih brendova.


28.11.2023. godine s početkom u 20:00 sati, Banjalučanka Blanka Zgonjanin sa brendom „LOLITA BLANKA“ će svečano otvoriti 45. Leda BH Fashion Week Sarajevo. Nakon više od dva desetljeća strastvenog plesa izmedju Blanke i mode, brend „Lolita Blanka“ iznjedrio je više od 3.500 modnih kreacija.


Prve večeri publika će imati priliku pogledati i autorske kolekcije Allure by Lea, Ma Cheri, Jetlag Studio, Asya Handmade Kids Fashion kao i modnu reviju Ivane Cvrlje – dizajnerice iz Sinja sa svojom kolekcijom glamuroznih haljina.


29.11.2023. godine s početkom u 20:00 sati publici će se sa svojim kolekcijama predstaviti Lejla Tabak, Nora Pehar, Amina Vehabović, Šejla Čampara, Etiquette by Melisa Hujić, Tihana Todić i brend Invictus.


Pored renomiranih domaćih i regionalnih dizajnera LEDA BH Fashion Week Sarajevo Live &Digital Edition ima za cilj predstaviti nove, mlade I inovativne dizajnere te istovremeno doprinijeti razvoju I promociji BH modne industrije.


30.11.2023. godine DIGITAL EDITION donosi nove video prezentacije koje će publika moći pogledati na modnoj platformi www.bhfwsa.com u periodu od

19:00h Maja Knez Design, u 19:30 Dragana Todorović, u 20:00h JANA ART, i u 20:30h Zlatarne Ena.


Zadnje večeri, 30.11.2023.godine s početkom u 21:00 sarajevska umjetnica i dizajnerica Tatjana Beho predstavit će limitiranu kolekciju „Difficult Woman –Teška žena“.


Inače, sve revije će se, osim uživo, moći pratiti na platformi www.bhfwsa.com i www.abc-models.com u periodu od 28.11. – 30.11.2023, koja nudi jedinstven li multimedijalni sadržaj, uključujući intervjue, revijalne i video prezentacije autorskih izložbi dizajnerskih kolekcija i domaćih obrtnika, poduzetnika malih domaćih brendova, highlights-e, trenutke iza scene vrijedne čekanja.


Pozivamo vas da zajedno s nama proslavite 25 ponosnih godina BH FASHION WEEK-a i modne agencije ABC MODELS MGMT INTERNATIONAL.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

 

Žene.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.