x

A nebo kao da počinje polako da se spušta, pada tama i počinje kiša, kao da kaže ovdje je kraj! Duša ovog dječaka sada ide pravo u raj: Ova Gruova pjesma dijeli se društvenim mrežama uz suze!

Slavni srpski reper Dalibor Andonov Gru, tragično je nastradao danas kod Nautičkog kluba "Zemun" nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu.

Najpotresnija Daliborova pjesma ako je sudeći po riječima koje je otpjevao svakako je "Pravo u raj", a tužni fanovi neprestano na svojim profilima na Instagramu, kao i na grupama posvećenim reperu, uz Gruove fotografije na kojima je pun života i nasmijan, dijele i riječi ove pjesme koja svakoga od njih pojedinačno tjera da se zamisli.


"Gore iznad nas neko nam se smije gleda nas odozgo i smrt sije neko, sa bolesnim smislom za humor i da li će i on nekad osjetiti umor.

Jer bio je mlad i nije morao da ode suviše rano, za njega postalo je kasno, ovaj svijet je tako surov i da li će nam ikada biti jasno da negdje gore visoko je izvučen njegov broj.

I možda već sutra bude i tvoj i možda ćeš i ti kao i on da odeš bez pozdrava, jer i ti si samo broj", riječi su Gruove pjesme iz 1994. godine koje se masovno dijele društvenim mrežama u čast sjećanja na preminulog repera. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.