x

otvorio dušu

Aca Lukas priznao da privodi djevojke za avanture, pa spomenuo i bivšu suprugu Sonju!

Poznati folker Aca Lukas uskoro će napraviti koncert koji već dugo najavljuje, a tom prilikom u emisiji prokomentarisao je svoj privatni život, o kom ne voli mnogo da priča u javnosti. Naime, follker se osvrnuo i na svoj emotivni život, te istakao da ne bi volio da se ponovo zaljubi.

- Trebala bi mi cijela emisija da pričam o tome. Nijedan moj brak nije bio neuspješan, imam četvoro djece iz tri braka, tako da ne mogu da kažem da su neuspješni. Funkcionisali smo dok smo funkcionisali, poslije toga nije išlo i to je to. I dalje vjerujem u brak, vjerujem i u samostalan život van braka, vjerujem u ljubav... U sve vjerujem! Ne mogu kategorički da kažem da se neću zaljubiti u ovim mojim godianama, ali mogu da kažem da ne bi trebalo, šta će mi to... Imam lijep život, okružen sam djecom, imam posla, ima naravno i nekih avantura, ali to ne može da se kontroliše, to se desi ili se ne desi - iskren je folker.


On se nakratko dotakao i svog odnosa sa bivšom suprugom, Sonjom Vuksanović, sa kojom ima kćerkicu Viktoriju.

- To me svi pitaju, šta god da kažem, novinari će napisati da sam u svađi sa Sonjom ili će napisati da smo se pomirili, da se sutra ponovo vjenčavamo... Šta znači pomiriti? Mi imamo super odnose, nismo se svađali da bi se mirili. Između nas je sve super. Uvijek kod mene ima mjesta za porodicu, pa i na koncertu, ko god dođe, dobrodošao je - zaključuje Aca Lukas u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.