x

uplela se u kriminalne radnje

Aleks uvalila Dejana u probleme zbog p.rno snimka sa političarom: Sa dvije pros..tutke ucjenjivala imućne ljude!

Aleksandra Nikolić se nakon izlaska iz prošle sezone bavila reketiranjem političara i kriminalaca tako što je u dogovoru s dvije javnosti nepoznate pros..tutke ucjenjivala imućne ljude. Starleta koju već godinama povezuju s raznim ilegalnim poslovima koji se tiču pros..tucije u čuvenim kafanama po Bujanovcu očigledno ni u skladnoj vezi nije završila s mutnom prošlošću.

Sada je i bivšeg dečka Dejana Dragojevića zbog toga uvalila u problem, a da on nije ni svjestan šta mu je radila iza leđa. On i njegova porodica u Veterniku u velikoj su opasnosti jer je starleta kod njega u kući ostavila fleš na kom su tajne nezgodnih momaka i političara koje je ona ucjenjivala prije ulaska u "Zadrugu 6", piše Republika.rs.


- Iako se klela da više nije u mutnim poslovima i da je pored Dejana postala druga osoba, ništa nije istina, ona je gora nego što je bila. Kada je izašla iz pete sezone, bacila se na posao s djevojkama. Javljale su joj se mlade ljepotice koje su željele da se druže s njom i slijepo su joj vjerovale, a on ih je svjesno uvela u ilegalne poslove. Aleks je bukvalno podvodila dvije veoma atraktivne klinke, a koje su snimale političare i kriminalce u akciji. Tri puta je uzela po 5.000 eura od dva političara i jednog kriminalca, a oni su platili da ti snimci nestanu, odnosno da se obrišu. Za tu trojicu koja su platila bojazni više nema jer je Aleks bila korektna i izbrisala snimke kad su joj dali novac - počinje priču jedna njena prijateljica koja se takođe bavi podvođenjem djevojaka i koja nije željela da joj se otkriva identitet.


- Tu nije kraj Aleksinoj arhivi privatnih p..no-snimaka. Kod nje postoji još šest snimaka raznih biznismena i dva političara koji će ugledati svjetlost dana ako ne daju novac. Jedan od njih je saznao sve. Jedna od te dvije pros..tutke koja je imala s.ks s njim se mnogo zaljubila u njega jer su počeli učestalo da se viđaju, davao joj je veći novac i sve mu je priznala. Kada je čuo da i njega tu ima i koga još sve na snimcima, odnosno da su neka dva biznismena i njegovi veoma bliski prijatelji, odlučio je da uzme stvar u svoje ruke. Istraživali su gdje Aleks krije taj materijal i gdje se to sve nalazi. Ta pros..tutka koju je podvodila propjevala je i rekla da je Aleks USB ostavila kod Dejana - nastavlja dobro informisan izvor Rijalitija, koji nam u nastavku otkriva da je porodica Dragojević u opasnosti:


- Klinka nije znala šta da radi, biznismen je prijetio da će je ubiti, morala je da oda sve tajne drugarice koja je sada u "Zadruzi". Njoj se Aleks povjerila da će fleš ostaviti kod Dekija u kući, ali nije rekla gdje. Zna se samo da ga je sakrila negdje u Veterniku. Oni će sada da zahtijevaju od Dejana da nađe taj USB ili će ga napasti. Ko zna sta će se sve desiti, samo da Dejan, koji je nedužan, ostane živ i zdrav. Biznismen je veoma moćan i jako, jako ljut. Nezgodan čovjek koji se plaši za svoju reputaciju. Ima ženu i djecu. Već je razvio strategiju da pošalje razbijače u Dejanovu kuću da bi oni, ukoliko im ne dostavi USB, uzeli ono što mu treba. Oni su spremni da zapale kuću za 200 eura. Dejan ni ne sluti kakav mu je problem njegova voljena napravila i šta ga sve čeka. Htjela sam sve da mu ispričam, ali nisu pametna posla petljati se s njima sada, kada ih motre.

.

..

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.