x

svi zgroženi

Aleksandra saznala da ju je Dejan šutnuo: Fanovi osuli drvlje i kamenje po njoj zbog njene reakcije!

Dejan Dragojević riješio je da stavi tačku na vezu sa Aleksandrom Nikolić, nakon što mu je zasmetalo njeno druženje sa muškarcima u Bijeloj kući. Već nedjeljama unazad se šuška da je Aleksandra prešla granicu prijateljstva sa Zvezdanom Slavinićem.

Dejan je našao načina da joj unese informaciju iz spoljnog svijeta i da je obavijesti da njeno ponašanje utiče na njegovo zdravlje i da odmah prekine da flertuje sa muškarcima. Međutim, ona je nastavila da komunicira sa Zvezdanom, što je Dejana povrijedilo.


Kap koja je prelila čašu je Aleksandrino druženje sa njenim bivšim dečkom, Filipom Carem. Nikolićeva ne krije da joj prija druženje sa Carem, iako su joj mnogi zadrugari rekli da nije fer prema Dragojeviću. Dejan je presjekao i javno se oglasio i raskinuo sa Aleksandrom. Rekao je da mu nije potrebna takva djevojka i da mu je Filip po drugi put otvorio oči. Ovaj Dejanov postupak su podržali mnogi njegovi fanovi, a društvene mreže su se usijale od komentara.


- Da li vidite kako se ponaša srećno Aleks, rekao je njoj Milan da je ostavio. E sad se pravi luda, kao ne zna, a Deki lijepo rekao da se sve zna unutra - glasio je komentar jednog fana. - Sad ćemo da gledamo Aleks kako cvili, glumi žrtvicu, da bi se babe smilovale, pa glasale za nju - glasio je naredni komentar.


- Sad se obistinilo da je Aleks koristila Dejana zbog priče u rijalitiju, a Dejan da lakše preboli Dalilu, a pitanje je da li je prebolio. Nisam neki Dejanov fan, ima stvari koje me nerviraju kod njega, ali je Aleks stvarno ipala g..no. Zna šta je sve prošao sa Dalilom, ona ušla pa malo Bilal, malo Zvezdan i na kraju sa likom koji mu sj.ba brak, život, sve. Pa iskreno, nema tu opravdanja, ne perite je džaba. Likuša je stvarno ispala ista Dalila, fuj - pisao iznerviran fan.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.