x

donijela konačnu odluku

Aleksandra se ne seli nigdje: Subotićeva se oglasila i svom suprugu stavila do znanja da je ona glavna!

Javnost od sinoć bruji o aferi Maje Marinković i supruga Aleksandre Subotić, Predraga Pece Raspopovića. Njih dvije se poznaju još od srednje škole, koju su zajedno pohađale i od tad su postale najbolje drugarice. Njihovo prijateljstvo pokazalo se i u mnogim sezonama "Zadruge", gdje su i zajedno učestvovale.

Zbog njihovog prijateljstva, njihove porodice su se združile, a tom prilikom i Maja i Aleksandrin muž Peca. Međtim, Pink.rs paparaco je uhvatio Maju i Pecu na jednom bazenu gdje razmjenjuju nježnosti.

Nakon cijelog skandala Aleksandra se danas oglasila putem lajva na Instagramu i tom prilikom iznijela niz uvreda na račun Maje Marinković gdje ju je nazvala svim pogrdnim imenima:


- Meni je mnogo teško zato što smo moja djeca i ja ostali sami da plačemo cijelu noć u stanu, dok se jedna ku..a, jedna n.rkomanka provodi sa mojim mužem na moru. Ona je odron. Sve sam joj se povjeravala, vjerovala sam joj... U kuću sam je dovodila. Bila mi je na djetetovom prvom rođendanu. - rekla je tada Aleksandra.


- Aleksandra se ne seli nigdje! Moja djeca i ja ostajemo u stanu u Novom Sadu - napisala je Aleksandra na storiju na Instagramu.

- Još me zvala da dođe na vikendicu kod nas u utorak, srijedu kad je Sanja dolazila! A ona išla sa Takijem kod dede u posjetu - dodala je Subotićka šok detalje.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.