x

stariji od nje 20 godina

Aleksandra Subotić objavila slike sa tek rođenim sinom, pa pokazala i ponosnog tatu Pecu!

Aleksandra Subotić porodila se u utorak, 6. oktobra, i na svijet je donijela živog i zdravog dječaka, kojeg je odmah prigrlila na grudi i zabilježila emotivan momenat koji je raznježio sve.

Rijaliti zvijezda je prve fotografije sa nasljednikom objavila na Instagramu. Dok maleni dječak leži na Aleksandrinim grudima, ona se široko osmjehuje, vidno sretna zbog proširenja porodice.

- Mi se volimo - poručila je Aleksandra vidno emotivna što je svog sina u naručje uzela prvi put.


- I imam najljepša i najveća usta na svijetu - dodala je uz drugu fotografiju sina.

Subotićeva se porodila prirodnim putem, a beba je teška 3.800 kg. Ona je na porođaj je otišla sređena, isfenirana, a na Instagramu se oglasila neposredno nakon što su je uveli u salu.

Podsjetimo, Aleksandra je sina dobila sa Petrom Raspopovićem Pecom, koji je poznat po nadimku "Peca Vijagra".


Biznismen je od nje stariji 20 godina.

- Svadba će biti tek poslije porođaja. Voljela bih da napravimo veliko veselje. Trenutno mi je najbitnije da me Peca voli i da se lijepo slažemo. Njemu je porodica važna, tako da sam sigurna da me neće ostaviti kao otac moje kćerke Magdalene. Peca brine o njoj, svako veče je uspavljuje, tako da vjerujem da će biti najbolji tata na svijetu. Nas dvoje smo trenutno preokupirani renoviranjem kuće. Pravimo cijeli sprat i bazen, pa tu ima dosta posla - rekla je Sandra u maju.

Subotićeva već ima kćerku, Magdalenu, koju je dobila sa Aleksandrom Čabarkapom.

.

.

.

.


Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.