x

definitivno nisu zajedno

Ana Korać se pojavila u emisiji sa pravim ekserima u kosi, pa priznala: David je razmjenjivao poruke s mojom drugaricom, sve mi je poslala!

Ana Korać i David Dragojević dosad nisu željeli javno da iznose detalje raskida, ali je Koraćeva odlučila da progovori.

Bivša rijaliti učesnica priznala je zbog čega je došlo do raskida. Naime, Ana je otkrila da je David pričao loše stvari o njoj i to njenoj drugarici, pa je riješila da stavi tačku na odnos.

"Mi više nemamo kontakt, nemamo zajedničke slike, u posljednje vrijeme imali smo svađice, desilo se nešto, pa smo pričali kao normalni ljudi, pokušali smo da se razdvojimo, nešto se desilo pa sam ja zbog toga prekinula. On je uradio nešto što nije lijepo, dobila sam sve glasovne poruke gdje je pričao i pisao o meni, pa sam od tog trenutka prekinula sve. Te poruke je razmjenjivao sa mojom drugaricom, poslala mi je baš sve. Tada sam prekinula kontakt. Htjela sam to poslije tolike ljubavi, rekla sam da ću uvijek doći, ali poslije toga ne", rekla je Ana, pa dodala:


"Nemam broj njegov, tako je lijepo počelo, a ružno se završilo."

Ani su poslije postavili pitanje da li bi prije izabrala da ima desetoro djece ili nijedno.

"Djecu obožavam, ako treba da biram, prije bih desetoro, nego nijedno", istakla je u emisiji "Ami Dži šou".


Koraćeva se pojavila sa neobičnom frizurom, pa je u pletenicama nosila prave eksere.

"To su pravi ekseri, pravljeno je tri sata. Živim sama, pa ne znam ko će mi ih skidati", rekla je Koraćeva u emisiji "Ami Dži šou".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.