x

iznenađenje

Ana Korać večeras stiže u Zadrugu: Starleta spremna da se suoči sa nekadašnjim cimerima, Maji neće biti lako kad je ugleda!

Starleta Ana Korać večeras će se naći u "Zadruzi", kako bi ocjenjivala svoje nekadašnje cimere.

Ono što je mnogima interesantno jeste kako će proteći njen susret sa Majom Marinković, poslije svih priča kako Maja želi da bude ona. Podsjetimo, više puta u javnosti pojavljivale su se fotke koje idu u prilog priči da se Maja operisala kako bi zaličila na starletu, koju je prije nje simpatisao njen, sada već bivši ljubavnik, Marko Janjušević Janjuš.


Sigurno je da će Anino prisustvo u rijalitiju izazvati mnoštvo reakcija, kako Majinih, tako i Janjuševih, ali i ostalih ljudi sa kojima se zna od ranije. Zadrugari treba da saznaju i da je Koraćeva nedavno raskinula sa vjerenikom Davidom Dragojevićem. 

Podsjetimo, Ana je nedavno prokomentarisala i to što je Maja kopira.


- Kada je ona ušla, šokirana sam bila... Toliko nekog da kopiraš... Okej da ti je neko idol i to sve, ali da ima kao loše mišljenje, a pritom nema loše mišljenje o meni, već me kao pljuje, a kopira, ne znam... Odvratna mi je sva, iskreno. Uvijek mi je bila odvratna, sada mi je još odvratnija - rekla je Ana.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.