x

tajne se sve više otkrivaju

Ana krije Zvezdanovu veliku tajnu: Napravio dijete studentkinji Mašinstva? Ljubavnica krila od roditelja, a Ćurčićka samo čeka trenutak!

Ana Ćurčić saznala je da je njen muž Zvezdan Slavnić napravio dijete jednoj djevojci s juga Srbije, pa je nakon toga primorao da ab.rtira. Naime, dvije nedjelje prije njenog ulaska u "Zadrugu", ona je preko jedne drugarice sa Dorćola došla do informacija kakav joj je nož u leđa muž zabio dok je sve navodno bilo u redu, odnosno dok nije ušao u rijaliti.

Vanbračna žena sina Zorana Moke Slavnića postala je neumoljiva osvetnica nakon što ju je dugogodišnji partner prevario pred milionskim auditorijumom sa Andelom Đuričić. Kako je i sama istakla pred kamerama, dok je on bio na imanju u Šimanovcima, do nje su stizale razne informacije o njegovim prevarama i lažima koje joj je priređivao minulih godina. Javile su joj se sve djevojke s kojima je imao nešto, a među njima i jedna kojoj je navodno napravio dijete.


Zvezdan Slavnić je oduvijek poznat kao švaler i nevjeran muž. Svi su to znali, osim Ane, koja je ignorisala glasine, valjda ne želeći da ostane bez njega. Nije željela probleme u vezi, znala je da, iako mu nešto kaže, to neće ništa da promijeni. Dolazile su do nje razne informacije, ali ona ga je štitila i tvrdila da su sve to samo tračevi i da to rade ljubomorni ljudi koji hoće da ih rastave.


- Oni nas mrze zato što smo savršen par. Žene sijeku vene za Zvezdanom, željele bi da je njihov. Zato izmišljaju i kanale ga. Voljeli bi da nas vide rastavljene. One bi odmah nasrnule na njega da ga ulove. Zlo je oko nas - govorila mi je ona uvijek kada je čula neke glasine da je Zvezdan vara i da je bio s nekom lakom djevojkom. Dok je ona živjela u iluzijama da su savršen par, kome svi zavide i žele da ih unište, on je nju varao na sve strane i išlo mu je u korist da Ana odbacuje sve te priče - počinje priču porodična prijateljica zadrugarove supruge, novopečene učesnice "Zadruge", koja je ušla u rijaliti da uništi muža.


- Nakon što ju je ponizio i javno obrukao, Ana ga je prezrela preko noći i u njoj je dobio najvećeg neprijatelja. Ona je kopala po tajnom životu nevjernog muža. Prvo nije željela da vjeruje da je toliko grešan i da ju je lagao sve vrijeme. Zvezdan se upoznao s jednom djevojkom u proljeće 2022. Ona je iz jednog manjeg grada s juga Srbije, ne bih sada da navodim tačno koji grad jer će svi odmah znati o kome se radi - kaže Anina drugarica i nastavlja ovu nimalo lijepu priču o životu kontroverznog para koji je u spoljnom svijetu, po svemu sudeći, bio sve, samo ne srećan par.


- Ta djevojka živi na Dorćolu, studira Mašinski fakultet i iz dobre je porodice. Zvezdan je upoznao u jednom kafiću, bili su u istom društvu. Bila mu je mnogo lijepa i počeo je da je muva. Sve je bilo spontano. Nije mu dugo trebalo da je smota na šarm, poslije nekoliko dana već su bili u krevetu. Viđali su se danima, uglavnom preko dana jer je Ana tada radila. Nakon dva mjeseca djevojka mu je saopštila da je trudna, a on umalo nije pao u nesvijest. Poludio je kada je saznao da joj je napravio dijete.

Kako dalje prenosi S. telegraf u Rijaliti dodatku, on joj je objasnio da u tom trenutku nije mogao da prihvati dijete i da je i za nju i za njega najbolje da ab.rtira.


- Slomio joj je srce. Zavoljela ga je i mislila je da će oni da ostanu zajedno. Ona je mlada, zaljubila se, nije smela ništa da kaže roditeljima da ne bi ugrozila njihovo zdravlje. Dao joj je pare za ab.rtus, plakala je i molila da razmisli još jednom, da je to dijete plod ljubavi i sreće. Nije se dao, i bio je neumoljiv i insistirao je na tome da se riješe bebe. Prihvatila je novac i ab.rtirala teška srca. Kada je čuo da je obavila ono što je od nje tražio, prekinuo je svaki kontakt s njom. Nakon toga je ona otišla u rodni gradi nije se vraćala dok Zvezdan nije ušao u "Zadrugu". Kada se sve ovo desilo, kada je Zvezdan javno prevario Anu, ta djevojka je meni ispričala sve o tome, a ja sam sve prenijela Ani, koja je bila van sebe. Pila je danima lijekove. Pitanje je kada će ona sve da ispriča pred kamerama. Neće iznositi detalje zbog te djevojke, ali ima da mu provuče da zna da je pravio djecu dok su bili zajedno u ljubavi - ispričala je Ćurčićkina drugarica.

.

.

.

.

.

.

.

.

(kurir.rs/S.telegraf/Rijaliti)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.