x

zahuktalo se

Ana Nikolić nakon Milice Pavlović krenula na Priju: Ona ne govori istinu! Rat zbog koncerta u Areni!

Pjevačica Aleksandra Prijović istakla je da je koncert u beogradskoj Areni zakazala prije Ane Nikolić te da nisu tačne priče da je htjela da je minira.

Prijovićka će koncert održati 29. septembra, dok će njena koleginica Ana Nikolić na istom mjestu pjevati osam dana kasnije tačnije 7. oktobra.

- Koncert u Areni sam zakazala prije godinu dana, ali nisam o tome javno pričala. Priče da sam htjela da miniram Anu nisu istinite. Naprotiv, Anu cijenim i poštujem. Svaka od nas ima svoju publiku, pa sam sigurna da će kod obe biti sjajna atmosfera. Ne gradim karijeru na skandalima. Ako publika ne voli moje pjesme, nijedan skandal ovog svijeta mi neće pomoći - kaže Aleksandra i objašnjava zašto je baš odabrala da prvi solistički koncert organizuje 29. septembra.


- Prvo sam željela da održim koncert 22. septembra, na svoj rođendan. Ali taj termin je bio zauzet, pa sam pomjerila za sedam dana.

Nakon što je Aleksandra Prijović izjavila da je zakazala koncert godinu dana ranije oglasila se pjevačica Ana Nikolić koja tvrdi da Aleksandra ne priča istinu.


- Dokaz da Prijovićeva ne govori istinu. Ovo je sa zvaničnog sajta, gdje ne postoji najava za Aleksandrin koncert, a moj je zakazan još u decembru 2022. i puštene su ulaznice u prodaju. Meni ne smeta ona i njen koncert jer ja ću na svom uživati sa svojom publikom - napisala je Nikolićeva na Instagramu.

Podsjetimo, Ana Nikolić je nedavno bila u jeku skandala sa Milicom Pavlović oko pjesme "Provjereno".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.