x

Ana Sević progovorila o novom dečku, pa bocnula Darka i Marinu: Da li je ovo ozbiljno mislila ili je riječ o čistoj provokaciji?!

Pjevačica Ana Sević gostovala je u emisiji "Premijera - Vikend specijal", a kako je iza nje težak period zbog saobraćajne nezgode koju je doživio njen bivši suprug, Darko Lazić, Ana je otkrila kako se borila sa svim nedaćama koje su snašle njenu porodicu.

- Moram da priznam da sam oguglala, godinama nas nisu štedjeli. Uvijek me iznenade i trudim se da ne čitam, advokati rade svoj posao. Ne želim da se bavim negativnim stvarima. U takvim trenucima me nije interesovalo šta se piše - ispričala je Sevićeva.


Ana je ubrzo nakon razvoda, uplovila u romansu sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem, koji joj je kako pjevačica ističe, bio velika podrška onda kada joj je to bilo najpotrebnije.


- Ja sam zahvalna Bogu što mi je poslao Danijela u život. Imam podršku koja mi je nedostajala - istakla je Ana. 

Bivši muž Sevićeve, Darko Lazić uskoro će stati na ludi kamen sa svojom vjerenicom Marinom Gagić koja je u blagoslovenom stanju, a Ana je istakla da bi voljela da se pojavi na njihovoj svadbi ukoliko je pozovu.

- Zaista ne znam, ako me pozovu. Ne bih imala nikakav problem - kaže Ana. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.