x

Anabela se nije pojavila na Luninom vjenčanju, a sada je otkriven razlog - ima veze sa zetom Markom

Bivši rijaliti učesnici Luna Đogani i Marko Miljković vjenčali su se prvo u opštini, a potom i u crkvi.

Međutim, na oba vjenčanja se nisu pojavili roditelji. Iako se Gagi Đogani nekoliko puta oglašavao putem društvenih mreža, Anabela Atijas je ostala nijema na ćerkino vjenčanje.

- Svi su primjetili da se Lunini roditelji nisu pojavili na njenom vjenčanju, ali niko me nije jasno zašto se Anabela nije oglasila barem preko društvenih mreža. Gagi je to učinio, ali od nje ni traga ni glasa - rekao je izvor za "Blic".


- Anabela i Marko su stalno bili na ratnoj nozi. Mirili su se, svađali i tako u krug. No, i dalje nije poznato kakav je odnos među njima. Vjerovatno je to razlog zbog kog se nije pojavila - dodao je on.

- Ona je zbog ćerkine trudnoće spustila loptu kako bi u porodici zavladao mir. Ali je čudno da sa ljudima nije željela da podijeli sretne vijesti, da joj se kćerka napokon udala - zaključio je izvor.


Podsjetimo, Luna Đogani i Marko Miljković su nekoliko dana nakon vjenčanja u Opštini Rakovica, 18. maja, izgovorili sudbonosno "da" i u crkvi, a zatim su otkrili detalje sa ceremonije.

Oni su imali bajkovito vjenčanje i mislili su na svaki detalj. Luna je istakla da je u momentu vjenčanja u crkvi osjetila nešto nevjerovatno.

- Prvi put sam osjetila bebu ovako, nikad se ovako nije pomjerila kao sad u crkvi, to je nevjerovatno. To je nešto specifično, to je nešto Božije, kao da osjećala. Kao: "Tu sam, mama i tata, dolazim uskoro - rekla je ona.


- Čestita beba na svoj način - dodao je Marko.

Luna je tada otkrila kako se sada preziva, odnosno da li je na vjenčanju uzela prezime Miljković.

- Uzela sam prezime. Luna Đogani ostaje, ali dodala sam Miljković i mislim da mi odlično stoji. Sad sam Luna Đogani Miljković u dokumentima. A umjetničko sam Luna Đo Mi. Sad se sve mijenja - rekla je Luna.

.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.