x

više nisu zajedno

Anastasija i Đorđe su živjeli u dupleksu od 750.000 eura: Evo kome ostaje luksuzan stan od 200 kvadrata na Dorćolu!

Pjevačica Anastasija Ražnatović, kćerka Svetlane Cece Ražnatović, raskinula je petogodišnju vezu sa Đorđem Kuljićem jer su sve manje vremena provodili zajedno u Srbiji zbog odvojenih putovanja i poslovnih obaveza.

Raskid je stvar zajedničkog dogovora Anastasije i njenog dečka, a pošto nema riječi o postojanju trećih osoba - Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli. Ovim povodom, Anastasija neće davati druge izjave za javnost.


Kako Kurir saznaje od izvora, u dupleksu na Dorćoli, gdje je par živio, od sad će živjeti Đorđe, dok se Anastasija preselila kod mame Cece Ražnatović.

Podsjetimo, oni su stan na Dorćolu platili paprenih 750.000 eura. Njihovo ljubavno gnijezdo prostiralo se na čak 200 kvadrata, a stan su papreno platili 750.000 eura, uzme li se u obzir da je riječ o novogradnji, na skupoj lokaciji kod Kalemegdana.


- Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Namještaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju - rekao je izvor nedavno za medije.

Njima su komšije bile velika srpska imena, a između ostalih i glumac Miloš Biković.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.