x

krili se od svih

Anastasija sa Gudeljom u tajnosti posjetila Ostrog: Pjevačica bez šminke, evo za šta se molila! (Foto)

Anastasija Ražnatović prije nekoliko dana u tajnosti je boravila u manastiru Ostrog. Kako Kurir saznaje od izvora koji se našao na licu mjesta, kćerka Cece Ražnatović ovu svetinju je posjetila u društvu svog vjerenika Nemanje, njegovog brata Dragiše i njegove djevojke.

Anastasija je, nakon što se vratila iz Španije, nekoliko dana boravila u porodičnoj kući na Dedinju, a zatim se s dečkom uputila u Trebinje, gdje su proveli nekoliko dana, kako bi se odmorili i uživali nakon teškog perioda koji je iza njih. Oni su po povratku iz Trebinja odlučili i da posjete jednu od najvećih svetinja u Crnoj Gori.


- Anastasija je došla u manastir kako bi cjelivala mošti Sv. Vasilija. Bila je u društvu dečka Nemanje, njegovog brata i još jedne djevojke, koja ga je sve vrijeme grlila. Anastasija se trudila da bude krajnje neprimjetna. Ponašala se kao i svi obični vjernici. Bila je bez šminke, u teksas jakni. Djelovalo je da je dosta smršala, sve ovo loše što joj se dogodilo ostavilo je traga na njoj. Čim su došli, dežurni monah im je pročitao molitve za zdravlje i spasenje. Zadržali su se neko vrijeme u Gornjem manastiru, kupovali su neke suvenire i zapalili svijeće.


- Anastasija i braća Gudelj nisu željeli da se zna da su bili na Ostrogu, pa nisu objavljivali ni slike sa ovog hodočašća na svojim društvenim mrežama, za razliku od posjete Hercegovini, kad su podijelili nekoliko fotki. Ipak, iako se pjevačica trudila da bude neprimjetna, neki posjetioci manastira su je prepoznali i zamolili za fotografiju. Ona ih nije odbila, iako joj tog dana i nije bilo do slikanja - ispričao  je izvor.

Podsjetimo, Anastasija se u nedjelju po podne vratila u Beograd, gdje je sa istom ekipom s kojom je posjetila i Ostrog viđena na aerodromu nakon kraćeg odmora u Trebinju.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.