x

mnogo se nagađalo o tome

Anastasiji i njoj su se putevi razišli: Ceca napokon progovorila o Luni, evo šta je imala da kaže o bivšoj najboljoj drugarici svoje kćerke!

Tokom učešća Lune Đogani u tri sezone "Zadruge" mnogo se pričalo, pisalo i nagađalo u kakvom je odnosu sa Anastasijom Ražnatović, kao i sa cijelom njenom porodicom, s obzirom na to da je dobro poznato kako je Anastasija bila Lunina kuma i da su njih dvije u djetinjstvu bile nerazdvojne.

Anastasijina majka, Svetlana Ceca Ražnatović nije željela da priča o Luni, ali je sada napravila izuzetak i otkrila šta misli o Đoganijevoj.

- Djevojku nisam vidjela sigurno pet godina. O njoj za to vrijeme kada sam je poznavala nemam nijednu jedinu ružnu riječ da kažem, naprotiv. Jedno dobro dijete, jedna čista duša, ništa više. Sad, da li se ona u međuvremenu promijenila, nije promijenila, ja to ne znam, ali za ovo vrijeme provedeno u mojoj kući ja za to dijete nemam ružnu riječ da kažem. To je dijete živjelo, spavalo i jelo u mojoj kući. Njoj i Anastasiji su se samo razišli putevi. Tu nema ni zle krvi, ni mržnje, ničega - istakla je Ceca.

.

.

.

.4

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.