x

zvezdanu se crno piše zbog iživljavanja nad ljubavnicom

Anđelina braća stižu u Beograd: Đuričići spremili Zvezdanu paklenu osvetu, umiješana čak dva klana!

Bivši robijaš Zvezdan Slavnić šokirao je javnost svojim ponašanjem u rijalitiju "Zadruga", posebno kada je uplovio u 22 godine mlađom Crnogorkom, Anđelom Đuričić, na kojoj se gotovo svakodnevno istresa nazivajući je pogrdnim imenima, a nerijetko se odluči i da fizički nasrne na nju.

Međutim, kako saznaje Republika, braća mlade fizerke iz Herceg Novog ne mogu više da gledaju kroz kakvu torturu im sestra prolazi, te su riješili da krenu put Beograda kako bi se obračunali sa Slavnićem jednom za svagda i na taj način se oslobodili sramote kojom je njihova porodica obilježena već neko vrijeme.


- Anđela ima jednog rođenog brata, ali u cijelu priču uključili sa cijela familija, sva braća su ogorčena što im sestru maltretira jedan robijaš koji ne preza ni od čega. Njeni roditelji, Veliša i Ljiljana ne izlaze iz kuće od sramote, sklonili su se potpuno iz javnosti, ali su u dogovoru sa članovima cijele porodice Đuričić skovali pakleni plan da se osvete Zvezdanu i spasu mezimicu - priča dobro obaviješteni izvor, inače blizak Đuričićima iz Crne Gore.


- Braća su ozbiljna, čekaju pravi momenat da krenu put Beograda i sačekaju Slavnića kada bude izlazio iz "Zadruge" i naplate mu sve što je uradio Anđeli u rijalitiju. Padaće glave, to su ozbiljni momci i neće dozvoliti da njegovo ponašanje prođe nekažnjeno. U najmanju ruku, dobiće batine koje će pamtiti do kraja života - zaključuje izvor za Republiku, nagovijestivši da sa ovim stvarima kod njih nema šale.


Podsjećanja radi, Republika je već pisala o tome da Crnogorski mafijaši spremaju osvetu Zvezdanu Slavniću zbog Anđele Đuričić, koja je svojevremeno imala aferu s pripadnikom škaljarskog klana, koji je tom prilikom zaprijetio da će presuditi bivšem robijašu. Međutim, kako se saznalo, i rođak mlade frizerke je pripadnik kavačkog klana, a Slavnićev otac, Moka, već je dobio prijetnje od sljedbenika Radoja Zvicera.

.

.

..

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.