x

Sjajni centar Cavaliersa priznao

Andre Drummond: Nisam igrao protiv jačeg igrača od Nikole Pekovića

Centar Cleveland Cavaliersa Andre Drummond u razgovoru za Sirius XM NBA radio izjavio je kako u životu nije igrao protiv snažnijeg košarkaša nego je to crnogorski centar Nikola Peković.

Drummond je na pitanje odgovorio bez imalo razmišljanja iako se zna protiv kakvih "zvijeri" je igrao kroz svoju karijeru, a priznao je i to da ga je upravo Peković natjerao da radi još jače.

"Peković je sigurno najjači čovjek protiv kojeg sam igrao. On je prejak. Mrzio sam igrati protiv njega, kada bih vidio na rasporedu da je utakmica s Minnesottom znao sam šta me čeka. Znao sam da će raditi od mene praktički što želi. Osjećao sam se kao dijete. Nema što nisam radio da ga pomaknem iz reketa, ali bez uspjeha. On je u biti razlog zašto sam počeo trenirati još jače, kao i što je razlog da sam i dizanju tegova pridao jako veliku pažnju.

U razdoblju od 2011 do 2016 Peković je odigrao 271 utakmicu za Timberwolvese a umirovio se 2017 nakon konstantnih bolova u gležnju koji su značajno stopirali ionako sjajnu karijeru ovog snažnog Crnogorca. 


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.