x

pristiglo na adresu zadruge

Angažovala advokate, traži alimentaciju: Sada je Nadežda Biljić poslala pismo u Bijelu kuću, Tomi Paniću poručila samo jedno!

Pjevačica i bivša zadrugarka Nadežda Biljić odlučila je da definitivno stavi tačku na odnos sa nevjenčanim suprugom Tomom Panićem, sa kojim ima sina Longa.

Nadežda je već, kako je rekla angažovala i advokate, a Tomi će tražiti alimentaciju za njihovog nasljednika. Sada je Biljićeva poslala pismo Paniću na adresu Bijele kuće, a u nastavku pogledajte detaljno šta je imala da mu poruči:

- Razočarao si me kao nikada do sada, opraštala sam dovde, odavde, više ne praštam ništa. Kada si ulazio u "Zadrugu" i ja ti rekla: "Ti ćeš naći drugog tigrića", rekao si da nemam preča posla. Igraš igru na dva fronta uz pokriće Tomovića, koji vjerovatno zbog mene i mog zdravlja neće da kaže šta je sve bilo.


- Pisma ste pisali jedno drugom, to znam. Danas u razgovoru sa Milicom si rekao da si pristao na igru, ali da ako ostaneš bez žene, da ćeš joj j....i mater. Sramota. ja sam prošlu srijedu išta da ti kupim zimske stvari i svom ocu pala na ruke dva dana, bila na VMA u hipoglikemičnoj komi zbog tvog k...anja! Pokazao si da ti je u životu samo novac vrijedan. Sa majkom ti ne pričam, jer je na Instagramu napisala da te ja kanalim zajedno sa novinarima i pravim nasilnika od tebe. Svašta sam joj rekla.


- Uostalom, ako želiš da spasiš našu vezu, pošto kažeš da NISMO U BRAKU, šta imaš ti da pričaš sa Milicom Kemez? Ona tebi ljubomoriše zbog Dragane, ti se njoj pravdaš, zaljubili ste se i meni više tu nije mjesto. Versaće Eros ćeš dobiti u sljedećoj turi, pošto su ti djevojke po kući komentarisale da je to najljepši parfem na svijetu. Svaki dogovor ja ću ispuniti, a ti nastavi sa igrom. Kod taste i taste nećeš ući, jer ja ne dam i ne želim, a sud će ti odrediti alimentaciju, i kada ćeš moći i koliko da provodiš vrijeme sa djetetom.


- Ja napolju ne smijem da pisnem, a ti unutra glumiš Kazanovu. Dosta je više! Neka ti je sa srećom, dobro zapamti moj lik, jer samo u mislima i snovima ćeš moći da me vidiš i čuješ. Zbogom i sve najbolje, samo naprijed. Želim ti ti da pobijediš, pa vidi da li ćeš Kemezovoj od honorara da otvaraš salon ili da Dragani kupiš nove s..e i usta, pošto joj ne liče ni na šta! Zbogom, šmekeru! - glasilo je pismo upućeno Tomi Paniću.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.