x

Mnoge je zanimalo šta će Slavnićeva bivša reći

Anu Ćurčić zatekla informacija da su Anđela i Zvezdan raskinuli: Evo kako je to prokomentarisala!

Javnost je iznenadila vijest da su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić raskinuli vezu.

Da nije riječ o traču, sada je sigurno, jer se poznata Crnogorka oglasila i potvrdila da je romansu sa Slavnićem ostavila iza sebe.

- Istina je da smo raskinuli, prolazim težak period ponovo, vjerujem i on, pa vas molim za razumijevanje. Trenutno sam posvećena poslu i porodici, to je sve što me zanima - napisala je u Instagram objavi ona.


Zvezdan nije dao svoj komentar na cijelu situaciju, ali se oglasila njegova bivša nevjenčana supruga Ana Ćurčić, koju je zatekla ova informacija.

- Nisam čula, ne znam za to, a stvarno me ni ne zanima. Ne interesuje me, nemam nikakav komentar - rekla je Ana Ćuričić za "Pink.rs", a kada je stigla na Dedinje, ispred zgrade Pinka, dala je malo opširniji komentar.


- Očekivala sam da će raskinuti. Ja sam to rekla i u rijalitiju, treći dan, dok sam bila tamo. Znala sam koliko će opstati, koliko će biti zajedno napolju. Bože moj, njihova stvar. Da l' mi je drago? Ne razmišljam, iskreno, o tome. Nemam nikakvu emociju. Ona se spasila, donijela je pravu odluku. Ako je odlučila da stane na stranu roditelja, ako je takve stvari shvatila tako mlada, od mene ima pohvalu - rekla je Ana za "Blic" i dodala:


- Više puta sam Anđeli skretala pažnju na Zvezdanovo nasilje. Govorila sam: "Samo ti njemu vjeruj...", ma sve znate - završila je Ćurčićeva.

Po njenom odgovoru, pretpostavljamo da nema ni naznaka da će doći do pomirenja nje i bivšeg nezakonitog supruga.

.

.


Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.