x

Bahatu Kockarevu razotkrila plesačicina majka: Kija mučila statiste, prijetila maloljetnicama tužbom!

Pobjednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar našla se na udaru jedne majke, čija se kćerka prijavila da statira u njenom novom spotu, a koja se zbog toga provela kao bos po trnju.

Prema tvrdnjama izvjesne Ruške sa Instagrama, njena kćerka bila je izložena brojnim neprijatnostima nakon što se sama prijavila za učešće u snimanju.

Ona je navela da se Kija ogradila od troškova šminke, frizure i stajlinga, kao i da nije imala obzira za to što djevojke svakodnevno prolaze po nekoliko kilometara kako bi prisustvovale probama.


- E, sad jedno javno obraćanje povodom Kije Kockar i učestvovanja u njenom spotu. Žena od 30 godina je našla da prijeti djevojkama od 20 godina i manje (polovina je maloljetna) zbog toga što neće da glume budale za nju. Organizovala je kasting povodom spota u kom su joj bili potrebni statisti za džabe. Bez obezbijeđene odjeće i šminke - stoji u objavi na Instagramu, u kojoj je objasnila da je svađa između statista i Kije eskalirala, nakon čega je i samo snimanje otkazano.


- Naravno, djevojke su u afektu razmišljale i da objave njenu pjesmu. Čim je saznala za to, počela je da prijeti tužbama sa rečenicom da će tim tužbama dobiti para da plati pet spotova. Ne znam samo kako nije očekivala još veći gnjev od djevojaka koje su vježbale satima da bi spot na kraju bio otkazan - stoji u objavi.

Kako dalje šokirana majka navodi, Kija je djevojkama prijetila podacima koje su ostavile prilikom prijave, a koje bi objelodanila. Pored toga, kako se navodi, Kockareva nije uzela u obzir činjenicu da je većina djevojaka dolazila iz okolnih mjesta i cijeli dan predano radila na koreografiji da bi im još dodatno govorila da kome se ne sviđa, može da ide.


Kako bismo provjerili navode do kojih smo došli, pokušali smo da dobijemo Kiju, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke, piše Srpski telegraf.

Podsjećanja radi, pobjednica "Zadruge 1" prije mjesec dana objavila je kasting za učešće u njenom novom spotu. Tada se prijavilo na stotine djevojaka, čime se ona javno pohvalila, a samo nekolicinu je odabrala za učešće koje se, po svemu sudeći, neslavno završilo.

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.