x

estrada ga ne zanima

Baja odbio da pjeva na svadbi za 100.000 eura: Mir nema cijenu!

Nedeljko Bajić Baja je misterija za mnoge na estradi. On je jedini pjevač koji godinama izbacuje hitove, a odbija tezge čak i od 100.000 eura, koliko bi dobio da otpjeva samo jedan blok svojih pjesama na nekom veselju kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Upravo je toliki iznos nuđen muzičaru, ali on nije pristao. Pjevač čak ne daje izjave za medije, a prema riječima jednog kolege, Nedeljku je muzika hobi, od toga ne živi i nema namjeru da bude dio estrade.


- Baja ne živi od muzike. On voli da pjeva i snima pjesme koje mu leže i koje se njemu sviđaju. Estrada, nastupi i tezge ga ne zanimanju. Da bi ispoštovao publiku, on održi u dvije, tri godine koncert i to je sve. Čovjek ima privatni biznis, porodicu i izbjegava da bude dio javnog života. Jednostavno mu ne odgovara da putuje, da se ganja s menadžerima, honorarima. Znam da mu je gazda veselja nudio i 100.000 eura da se pojavi i samo jedan blok da otpjeva i to isključivo njegove hitove i nije pristao. To znači da njegov mir nema cijenu. Pravo da vam kažem, samo je olakšao pjevačima jer, da on radi, mnogi estradnjaci bi ostali bez angažmana - za Kurir je objasnio pjevač koji je insistirao na anonimnosti.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.