x

o njegovom životu se malo zna

Baja se tajno vjenčao sa 19 godina mlađom, rodila mu 2 djece, pa sve puklo: Evo gdje sad živi i kako izgleda!

Na tradicionalnoj dodjeli nagrada SEMUS, najistaknutijim estradno-muzičkim umjetnicima u Srbiji, pojavio se i pjevač Nedeljko Bajić Baja, koji se rijetko kad pojavljuje u javnosti, a ovom prilikom govorio je o svom povratku na estradnu scenu, kao i privatnom životu, o kom se malo zna.

Kako je neko vrijeme bio odsutan sa estradnog neba, Baja je priznao zašto je to tako.

- Nije me bilo dugo, možda i predugo, ali spremam novi album, tu sam. Nadam se da će i sa ovim pozitivnim vremenom biti dobre muzike i da će biti sve kako treba, ja sam već zadovoljan. Moje prošle pjesmu jesu hit kako vi kažete, ali one su slika onog vremena, sad moramo ući u novo vrijeme. Ja sam čovjek koji se studiozno bavi muzikom i smatram da je ono što radim pošteno i to svakodnevno dolazi do izražaja - priča pjevač.


- Nije da sam rijetko u javnosti, ali ne volim da se pojavljujem i guram kada nemam razloga za to.

Pjevač je otkrio i gdje trenutno živi, s obzirom da je poznato da ga ne drži mjesto.

- Živim u Beogradu, ali me često ima i u Beču, ali naravno i u mom rodnom gradu Šipovo. Kod mene je sve kako treba, sve postižem. U suštini sve je stvar dobre organizacije i karaktera čovjeka. Ja sam odgovoran, tačan, za sada nemam nikakvih problema - istakao je on, pa otkriva i da li bi volio da njegova djeca krenu njegovim stopama.


- Pa, to ne zavisi od mene. Moje želje su da budu zdravi i stabilni ljudi, a čime će se baviti - to zavisi od njih. Ako budu riješili da budu pjevači, neka budu, samo neka budu ono što jesu. Pokazaće vrijeme, kao što je pokazalo i za mene, vrijeme uvijek pokaže šta smo i ko smo - zaključuje Baja.

Folker Nedeljko Bajić Baja svoju porodicu rijetko eksponira, a u medijima su odjeknule informacije da se od manekenke Ivane sa kojom ima dvoje djece razveo u tajnosti.


Naime, 2013. godine u javnost su isplivale informacije da je Baja u sretnoj vezi sa Ivanom koju je upoznao na snimanju spota za pjesmu "Mokra do kože".

Nedeljko se poslije nekoliko mjeseci zabavljanja tada vjenčao sa 19 godina mlađom djevojkom, dobili su sina Marka i kćerku Milicu i živjeli su skladno sve do prije četiri godine, kada su počele nevolje koje su se okončale razlazom.


Baja se nije oglasio na ovu temu, što nije neobično kada se uzme u obzir činjenica da pjevač retko govori o privatnom životu, te da njegovu suprugu koja je možda postala bivša, javnost zapravo i ne zna. U jednoj emisiji na pitanje da li zapravo krije porodicu odgovorio je da porodicu nije krio, već samo da je nije eksponirao.


- Pa kako može dijete da se sakrije? Moj sin Marko uskoro puni dvije godine, a za koji dan dobićemo i djevojčicu - Milicu. Znate, mnogo toga je dosad o meni objavljivano po sistemu rekla-kazala. Mene niko ništa nije konkretno pitao, niti sam ja o tome pričao. A imam utisak da mnoge istina i ne zanima. Ne mislim na moje obožavaoce, jer oni o meni znaju sve što treba, a ja nemam namjeru da koristim medije da bih se s pojedincima svađao - poručio je pjevač svojevremeno.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.