x

SMJEŠTEN UNUTAR ZIDINA

Bajkoviti hotel Starog Kvebeka

Svaka soba i apartman u Fairmont Le Chateau Frontenac će vas odvesti u zaseban svijet


Smješten unutar zidina Starog Kvebeka, mjesta svjetske baštine Uneska, kultni Fairmont Le Chateau Frontenac je najbolja lokacija za otkrivanje grada Kvebeka.

Grad Kvebek je jedinstvena destinacija u Sjevernoj Americi i teško je ne podleći njegovom šarmu. Sa 400 godina historije, ovaj predivan grad ima mnogo prelijepih priča koje može da vam ispriča.

Od Citadele do historijskih crkava i muzeja, naslijeđe jedinog utvrđenog grada sjeverno od Meksika nastavlja da fascinira.

Svaka soba i apartman u Fairmont Le Chateau Frontenac će vas odvesti u zaseban svijet gdje je sve dizajnirano da pruži potpuni komfor. Gosti također uživaju u nivou personaliziranih usluga koje svaki boravak čini nezaboravnim iskustvom.

Za vrhunsko iskustvo Chateau Frontenac, izaberite jedan od Heritage apartmana, od kojih je svaki nazvan u čast istaknutih ličnosti koje su boravile u hotelu tokom godina. Gosti mogu da prate stope Grejs od Monaka, kraljice Elizabete II i Vinstona Čerčila, koji su šetali hodnicima ovog velikog hotela.

Prostran i izuzetan pogled na rijeku Sen Loren, Heritage Suites u Chateau Frontenac je savršeno mjesto za uživanje u očaravajućem boravku direktno iz bajke.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.