x

tvrdi da će spaliti vikendicu

BIĆE SPALJENA DO TEMELJA: Oglasio se vlasnik vikendice u kojoj je monstrum ubio Nizamu! Pod trijemom i dalje krv ubijene žene!

Adi Šakić, vlasnik vikendice u kojoj je Nermin Sulejmanović brutalno ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, tvrdi da će spaliti kuću, portal Republika.rs bio je na licu mjesta i uvjerio se da nakon krvavog zločina niko nije oprao krv nesrećno ubijene Nizame.

Od naselja Rakija u Gradačcu do prigradskog sela Sibovca, gdje se desila monstruozan zločin ima oko šest kilometara. Ide se kroz grad pa uzbrdo pored porodičnih kuća sa lijepo uređenim okućnicama. Na kraju ulice je mali seoski dućan pored koga se izlazi iz naselja i stiže do šume.

Do drvene vikendice dolazi se makadamom. Vikendica, koja je sa jedne strane zaklonjena zimzelenim grmovima, bila bi idilično mjesto u raskošnoj bosanskoj prirodi da na jednoj od greda ograde, ispod prve viseće tegle za cvijeće, nije velika krvava mrlja.


Osušenu krv od petka niko nije oprao, a od muha ne može da se stoji pod tremom koje lete na krv - konstatovali su reporteri portala Republika.rs.

Vlasnik kuće Adi Šakić tvrdi da će spaliti vikendicu u kojoj se dogodio stravični zločin.


- Adi je na odmoru i zatečen je kao i svi mi da je ubica odveo tamo svoju ženu da je ubije. Nije dobio ni dozvolu ni ključ da ode u vikendicu koju je za života koristio Adijev otac, a sada se kuća rijetko posjeċuje - rekao je poslovođa za lokalne medije.

Podsjetimo, Nermin Sulejmanović ubio je suprugu Nizamu Hećimović u vikendici u prenosu uživo na društvenim mrežama, a potom oca i sina Džengiza i Denisa Ondera koje je poznavao od ranije i sa kojima je bio u sudskom sporu. Građani Bosne i Hercegovine zahtijevaju da nijedan hodža ne služi dženazu Nerminu Sulejmanoviću.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.