x

Bijednice, što ništa ne kažeš njegovoj ljubavnici: Miki napao Lunu, pa joj otkrio ime zadrugarke koja je spavala sa Slobom nakon Zadruge 1!

Luna Đogani je doživjela još jedan šok kada je saznala da je Sloba Radanović, koji je pjevao na žurki prošle noći, flertovao sa Eleonorom Miljković. Ona je napala Makedonku da je folirantkinja i zmija, a onda je u njenu odbranu stao Miki Đuričić.  

- Eleonora, imaš i ti pravo da se smuvaš sa Dinaroidom. Ovdje je Slobina ljubavnica, pa što njoj ništa ne kažu, nego tebi što si gledala u majmuna - rekao je Miki Eleonori.

- Nisam ja, on je gledao u mene - pecnula je Eleonora Lunu.


- Što ne kažeš ništa njegovoj ljubavnici, bijednice? - rekao je Miki aludirajući na Anu Korać za koju kruže glasine da je imala s*ks sa Slobom.


Lunu su mnogi zadrugari savjetovali da ne treba da obraća pažnju na to kome se sve sviđa njen bivši dečko, ali nju je to dodatno razbijesnilo.


- Šta vas boli k**čina što ja njega i dalje volim, ne možete da spavate noću što ja njega volim. On će mene da naziva bijednicom zato što ga volim - vikala je Luna. 



(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.