x

haos

Bijesni Srđan Đoković se obratio okupljenima ispred Skupštine: Evo šta je poručio Australijancima!

Oko stotinjak građana okupilo se danas ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu kako bi, na poziv oca srpskog tenisera Novaka Đokovića, Srđana pružili podršku najboljem svjetskom teniseru zbog tretmana koji je doživio pri pokušaju ulaska u Australiju.

Okupljeni građani nosili su zastave Srbije, a jedan od njih i transparent sa natpisom "Ne postoji granica koju ti ne možeš da pređeš".

Okupljenima se obratio Srđan Đoković koji je rekao da australijske vlasti žele Novaka "na koljenima".


On je rekao da su Srbi dio slobodarskog svijeta i da ne mogu više da budu zatočenici kao i da je uz Novaka Đokovića "cijeli Balkan i cijeli Bliski Istok".

"Nole je srce Srbije", rekao je Srđan Đoković i pozvao građane da se okupljaju na istom mjestu i narednih dana, odnosno dok australijski sud ne donese konačnu odluku o statusu Novaka Đokovića.


Oduševljen sam što vidim sve generacije koje su došle da podrže našeg Noleta. To govori da smo jedinstveni i da isto mislimo - zaključio je Srđan i dobio velike ovacije.

Ko vam je pomogao kada su bile poplave i požari, upitao je Srđan aludirajući na pomoć Australiji od strane Novaka.


- Ako damo Noleta, dali smo sebe. Oni žele da mi budemo na koljenima! E, nećemo! Ovo je politička igra ugnjetavanja Novaka! A, taj Skot je skotina - poručio je Srđan i dobio ovacije prisutnih.

Okupljeni su uzvikivali "Nole, Nole", "Drži se, Nole" i "Ne damo Novaka", a na pominjanje prezimena australijskog premijera Skota Morisona, zviždali su i vikali "Skot".

Novakova porodica napustila je skup nakon pola sata, a za njima je otišla i većina okupljenih.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.