x

spreman na sve

Biljićka i Panić kriju mračne tajne: Toma bio sa babama za novac!

Toma Panić s.ksualno je opsluživao bogate babe da bi zaradio za život, a kada je Nadežda Biljić to saznala, pokušala je sebi da oduzme život, miješajući lijekove i alkohol.

Maneken koji je postao poznat po vezi sa Minom Vrbaški u "Zadruzi 1", gdje su imali burnu vezu i s.ks već prve večeri kada je ušao, krije mnoge tajne o kojima se malo zna. On se upravo kod starlete raspitivao kako je ona nalazila klijenta kada je kao maloljetna radila sa muškarcima za novac. Želio je da bude upućen i u te sfere poslovanja, a ona mu je naivno sve ispričala. Kada je došla kriza na vrata, a on dobio sina Longa sa pjevačicom, nije prezao ni od čega, pa ni od s.ksa za novac.


- Toma Panić je imalo blistav start u modnom svijetu i zaista je bio nešto novo. Svi su se otimali oko njega. Otišao je u Kinu i tamo je zarađivao velike pare. Stekao je slavu i svi katalozi i modne revije su bili njegovi. Nije slutio da će doći do ruba propasti. Pare nije znao da čuva. Trošio je na glupe stvari. Na krpice. Na tehniku i satove. Kako dobije, tako potroši. Mislio je da će slava biti vječna. Onda je jednostavno postao istrošen. Nije više bilo posla za njega. Došao je nazad za Srbiju i svima plasirao priču da je svjetski dasa. Odmah su ga zvali sa Pinka da uđe u "Zadrugu". Uzeo je tada lijepu sumu. I lijepo se pokazao. Imao je lijepe pare, ali opet ih nije sačuvao. Onda je uslijedila još jedna "Zadruga", a nakon toga afera sa Nadeždom - počinje jedna od prijateljica ovog zadrugara.


Ona nam priča kako je maneken tonuo sve dublje i kako je dotakao dno zbog nemaštine.

- On i Nadežda su trošili pare, imali su mnogo troškova oko bebe. Uslijedila je i korona i za njih dvoje nigdje nije bilo posla. Ona nije imala prilive novca, on takođe. Onda se pametni Toma prisjetio šta mu je pričala Mina Vrbaški vezano za nalaženje klijenata. Ona mu je rekla da ide u skupe restorane nadomak Dedinja ili Senjaka i da će tamo sresti raskalašne, vremešne dame koje su spremne da plate mladića kao što je on za s.ks. Tako je i bilo. Uspio je da kr.sne prvu babu, častila ga je odlično. Bila je presrećna. Zvala ga je opet. Tada je rekao Nadeždi da su mi prijatelji iz Kalifornije poslali pare. Onda su babe počele da se ređaju, a para je bilo kao pljeve - nastavlja zadrugarova prijateljica koja nam na kraju otkriva kako je bilo sve kada je majka njegovog sina Longa saznala odakle njemu novac.


- Nadežda je primijetila da je Toma stalno skockan i namirisan. Dotjeran i da ide negdje bez nje. Kasno se vraćao. Nekad nije ni dolazio kući. Kada je htjela da imaju s.ks, bio je umoran. Istrošen, poslije silnih baba. Onda je ona, kada je zaspao, uzela da trkeljiše po njegovom telefonu, u kom je našla poruke od jedne bake. "Mačak, ubio si me sinoć. Sljedeći put, pored s.ksa, mora i masaža. Ne mijenjam te. Ako treba, i više ću da ti platim. Samo ostani moj", stajalo je memorisano kao Rada Dedinje. Sve joj je postalo jasno. Znala je da bude s babama za keš. Povezala je sve i shvatila je odakle im novac za život. Odmah je popila tablete i vino. Htjela je da je nema. Kada je ustao, Toma je zatekao Nadeždu u komi. Zvao je Hitnu pomoć i ona je zbrinuta. On se sad plaši nje jer ona zna najmračniju tajnu, a to je da je bio eskort-momak - završava njegova prijateljica.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.