x

crno na bijelo

Bivša zadrugarka smuvala Cecinog bivšeg: Slika isplivala na vidjelo! (Foto)

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović su se rastali poprilično u miru. Dok pjevačica s jedne strane ne vapi za novom ljubavi, njen bivši dragi ipak nije imao mira. 

Dugo se u javnosti spekulisalo o mogućoj vezi bivše zadrugarke Jovane Ljubisavljević i Bogdana Srejovića, a iako su nekoliko puta zajedno uhvaćeni nikad nisu javno potvrdili vezu.


Međutim, sad je došlo do preokreta i Bogdan je objavio fotku kako šeta sa Jovanom i drže se za ruke, a ona je to odmah podijelila i na svom profilu. Izgleda da su odlučili da više ne skrivaju svoju ljubav.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs/Ekskluziva.ba


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije 7 mjeseci dogodio veliki problem u mom braku, između mene i mog muža. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da više nikada ne želi biti sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu da prođemo kroz mnogo boli. Pokušao sam sve moguće načine da ga vratim, nakon mnogo moljakanja, ali sve bezuspješno. I potvrdio je da je donio odluku i da me više nikada ne želi vidjeti. I tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Dakle, objasnila sam mu sve stvari, a on mi je rekao da je jedini način da vratim muža da odem kod čarobnjaka radi čarolije, jer je i njemu stvarno djelovala. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao adresu e-pošte čarača kojeg je posjetio. ([email protected]) I tako sam sljedećeg jutra poslala mail na adresu koju mi je dao, a čarobnjak me uvjerio da ću za tri dana dobiti muža. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Onda me dva dana, tako iznenađujuće, nazvao moj muž koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna!! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i za bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza postala jača nego prije, uz pomoć kotača. Stoga ću vam savjetovati, ako imate problema, obratite se DR APATI, možete ga dobiti i na gmail: ([email protected]) ili putem whatsappa ili vibera na: (+66 81 302 8552).