x

Bivši drug ispričao sve o Lazarovim org..ama: Obožava trandže, one su ga k..sale! Jera je bis.ksualac, David je skroz njegov tip!

Mjesecima unazad svi stanari Bijele kuće, ali i milioni gledalaca "Zadruge" bruje o se.sualnoj opredijeljenosti bivšeg fudbalera Lazara Jeremića! Naime, mnogi tvrde da je Jeremić smrtno zaljubljen u Davida Dragojevića, od kojeg se ne odvaja. 

Lazar svaki trenutak koristi da bude u blizini inače zauzetog Davida kojeg je, podsjetimo, u nekoliko navrata strastveno grlio, držao za ruke i odmjeravao u garderoberu, tokom presvlačenja.

Da gdje ima dima ima i vatre govori i svjedočenje Lazarovog bivšeg prijatelja, koji je odlično upućen u njegov privatni život, pa samim tim i fetiše i naklonjenost. Kako tvrdi dobro obaviješteni izvor, koji je insistirao da mu ne otkrivamo identitet, Lazar uživa u intimnim druženjima s transvestitima.


- Istina je da je bio sa tim trandžama! On to obožava... I da, one su njega kr*snule, ne on njih! Nalazili su se u nekom apartmanu na Dorćolu... I mene su zvali par puta, ali ja nisam u tom fazonu, nikad nisam išao niti bih. Lazar to mnogo voli, inače je bise.sualac kao i David. Mene, iskreno, nikad nije muvao... Ali znam da je David skroz njegov tip skroz, zato radi sve to. Samo što, stvarno, ne bih smio da kažem u kom apartmanu je o.gijao s transvestitima da ne kompromitujem to mjesto - priznao je izvor dobro upućen u Lazarov privatni život.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.