x

preokret u aferi

Blažević tvrdi: Nisam onaj na snimku. Tražili su mi reket od 100.000 KM, moja djevojka izgubila je bebu (VIDEO)

Gostujući u Centralnom dnevniku, suprotno tvrdnjama Sanje Cerić, biznismen Sabahudin Blažević kategorički ističe da muškarac na eksplicitnim snimkama nije on, i pojašnjava zašto...

Nakon što je prošle sedmice, pred kamerama Face TV-a, Sanja Cerić, akterka navodne s*ks afere iz Krajine koja sedmicama odjekuje regionom, ispričala svoju verziju priče u vezi sa detaljima p*rno skandala, isto je učinio i krajiški biznismen Sabahudin Blažević, kojeg je optužila da je tajno snimao njihov s*ks iz vremena kada su bili u vezi i te snimke postavio na p*rno sajt.

Gostujući u Centralnom dnevniku, suprotno svim njenim iznesenim tvrdnjama, Blažević je kategorički naglasio da muškarac na eksplicitnim snimkama nije on.

- Ja nisam onaj na snimku, to tvrdim i spreman sam da to dokažem. Spreman sam na vještačenje, neka sudski vještak izvrši provjeru da li sam to ja... - kaže Blažević, koji u razgovoru sa Senadom Hadžifejzovićem tvrdi i da je cijeli slučaj montiran, a da je on sam žrtva reketarenja od strane Sanje Cerić i njenog advokata. U tom smislu Blažević je vise puta naglasio da ima dokaze za sve sto tvrdi i da će istina sigurno izaći na površinu.

- Njen advokat Anel Kurtović tražio mi je 100.000 KM... To je čisti reket! Imam na telefonu prepisku, šta mi je sve pisao, prijetio, šta je tražio - izjavio je Blažević, a potom voditelju i predočio poruke iz svog mobilnog telefona koje mu je slao sarajevski advokat Anel Kurtović, inače zaručnik Sanje Cerić što je prvobitno otkrio Dnevni Avaz.

O političkoj pozadini svog poslovanja i odnosima sa pojedinim političkim ličnostima, za koje Sanja Cerić navodi da će ih "razotkriti" na svom blogu, Blažević kaže da je sve to laž i da ne postoje nikakve "kriminalne radnje i prljavi poslovi", istovremeno naglašavajući da nema tu nikakve političke afere i da “nije čak ni član niti jedne političke stranke”. Blažević se složio sa Hadzifejzovićem da navodni “s*ks skandal” odjednom prema izjavama i pisanjima Sanje Cerić prerasta u neku “političku aferu”, te da cijeli slučaj dobija sasvim drugu konotaciju.

Blažević je na pitanje voditelja koje je sve gubitke pretrpio na poslovnom planu zbog navodne s*ks afere i optužbi Sanje Cerić, naglasio da je najveći gubitak pretrpio na privatnom planu i da su svi ostali nemjerljivi sa tim, za njega i njegovu djevojku Alisu, najvećim gubitkom.

-Ti ljudi nisu svjesni šta su uradili. Znate, zbog svega ovoga što se sedmicama dešava, već je stradao jedan život. Svi mi, ja, moja porodica, moja djevojka, svi smo pod velikim stresom... Moja djevojka izgubila je bebu u 11. sedmici trudnoće. To me je jako pogodilo jer 15 godina smo čekali dijete... ispričao je Blažević vidno potresen.

Na konstataciju da je Sanja Cerić pojasnila da su u vrijeme njihove veze oboje bili slobodni, da on nema ženu i djecu, Blažević kaže:

- To nije tačno, ja sam po dolasku u Bihać (iz Visokog) upoznao jednu djevojku, Alisu, i s njom sam sve ove godine. Zajedno i poslujemo...S njom sam od 2001. godine do danas. Živimo zajedno.. Imamo svoju kuću.”

Blažević je također negirao da je bio u javnoj vezi sa Sanjom Cerić, te ju je pozvao da dostavi njihove zajedničke fotografije sa putovanja, slavlja Novih godina, proslavljenog 1. maja, obzirom da ista tvrdi da su bili u javnoj vezi 2,5 godine, te da dovede ljude koji će tvrditi da su oni bili u javnoj vezi, što je, kako je više puta naglasio Blažević, laž.

Šta je sve pred kamerama Face TV-a ispričao Sabahudin Blažević, pogledajte u priloženom videu:


(pravedno.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.