x

Blondi: Marijana mi duguje 300 eura! Predstavlja se kao pjevačica, a neka kaže kako zarađuje u inostranstvu!

Majka Save Perovića Suzana Blondi iznijela je šokantne podatke o Marijani Zonjić, koja je u sukobu sa njenim sinom. Nakon Zonjićkine izjave kako pjevač i njegova majka lažu da je ona bila sa njim u ljubavi, oglasila se i otresita Crnogorka. Ona je pred ulazak u "Zadrugu" gostovala na TV Pink, gdje je javno oplela po Zonjićevoj:  

- Marijani neću dati ni djelić popularnosti. Ja nikada neću nešto otkriti ako nemam podatke. Ta djevojka je tužena zbog toga što je izmislila. Mi svi znamo ko je Savo, on je veoma dobro dijete, a ko jedna Marijana, jedno dno, koja je meni dužna 300 eura koje je uzela kao za garderobu. Predstavlja se kao pjevačica, pa je gazda pošalje u inostranstvo, gdje zaradi 6.000 eura. Kako ih zaradi?


- Umiješala je Sava, sada i Cobeta, sada drži Adama samo da bi nervirala Lunu. Ona je najveće dno. Ona je mene umiješala samo da bi pravila dramu - rekla je Blondi, nakon čega se telefonski uključio Marijanin otac, koji je stao u kćerkinu odbranu:


- Nismo isprovocirani, psi laju, karavani prolaze. Mi znamo ko je Marijana, ona je naš ponos u kući. Gagi to zna, ali neće da prizna. Ponoviš jednu laž sto puta, ona postaje istina. Neću time da se zamaram. U "Zadruzi" su se svi okrenuli protiv Marijane, ona će sve to da prebrodi. Neću uopšte da komentarišem Suzanine navode - odgovorio je on na optužbe koje je na Marijanin račun iznijela Savova majka.


- Ja imam poruke i to ćete dobiti na sudu, vaša gospođica svi znamo ko je u Crnoj Gori. Mene otac ne bi slao da pjevam u Švajcarskoj. Džabe je pereš, svi znamo ko je Marijana. Ti si nju maltretirao, imam dokaze. Ti ne živiš sa ženom. Ajde spavaj tamo, zato ti se svi smiju, niko neće iz komšiluka da priča sa tobom zbog onog koga si poslao u rijaliti - odgovorila je Blondi.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.